L'Alcòdiam tanca el 2021 perdent 5 a 2 a Lleida

• L'Alcòdiam acaba l'any en una posició més o menys còmida i fora del descens.
  • El 8 de gener, partit vital a casa davant del Girona, rival que té 4 punts menys

Partit desafortunat i sense opcions per al Patí Alcòdiam, que no ha pogut fer res per a intentar fer ombra els lleidatans que s'ha arribat a posar 4 a 90. El pitjor, el colp que s'ha emportat Morales, que l'ha deixat KO, fora de l'encontre i amb 10 punts de sutura al cap.

L'Alcòdiam passarà el Nadal amb certa tranquil.litat, amb 12 punts i en la posició 9 de 14. I és que aquest diumenge no ha pogut fer res davant d'un huracà anomenat Finques Prats Lleida, que s'ha imposat sense cap problema als alcodiamistes per un clar 5 a. 2.

La lesió de Morales ha marcat clarament el partit, perquè ha hagut de deixar la pista amb un colp al cap. Li han hagut de posar 10 punts de sutura. Amb una baixa tan important, als de Pastor els ha costat clavar-se en el marcador.

Tant és així que els lleidatans han situat el 4 a 0 en el marcador en la primera part amb gols de tots els color i de vegades, amb poca oposició defensiva. Els gols catalans han estat obra de Badia, Joan Cañellas i dos de Vives, aquest últim i vertader mal de cap.

Formatjé i Gonzalo Pérez han maquillat l'electrònic amb un gol per a cadascun. El de Pérez de màxima pena i a un minut per al final.

Resultat dolent  que no ha d'emboirar un més que digne 2021.

El següent partit ja serà el 8 de gener a les 20 hores en el Francesc Laporta i davant del Girona, que té 4 punts menys que l'Alcòdiam.