L'Alcòdiam té Fe i empata en l'últim segon davant del Reus (3-3)

Gol de l'Alcòdiam
  • Formatjé el més llest de la classe, ha fet el tercer sobre botzina

Els de Lorenzo Pastor no s'han rendit i han tingut esperança. I la Fe mou muntanyes. I quan restava menys d'un segon per a la finalització del partit, Fwrran Formatjé ha fet el tercer, el de l'empat. L'encontre s'havia posat molt costera amunt amb un 1-3 davant d'un súper equip com ara el Reus.

Massa rival. Tot estava encarat a la derrota. El Reus és un gran equip, amb una plantilla de primer orde i ha aparegut en Alcoi amb la ferma intenció de guanyar. Però, amb 1 a 3, els alcodiamistes no han abaixat els braços i han cregut. Quan restava un segon, Formatjé ha empatat.

S'avançava el Reus Esportiu al cap de 3 minuts de partit en un inici molt boig i amb els catalans llançats. L'ex alcodiamista Raül Marin provocava un contracolp que culminava Joan Salvat. 0 a 1.

El Reus feia por i l'Alcòdiam acumulava 5 faltes. La cosa no pintava bé, però Tutti Baieli apareixia per a emmarcar un golàs des de la distància i a la treta d'una falta. Empat que sonava de categoria en el pavelló d'Alcoi.

Els minuts següents era de tanteig total, però els catalans es mostraven molt més perillosos. Així, en el minut 21, Marc Julià marcava l'1 a 2 de manera neta i a ras de la pista.

Raül Marín sorprenia els sorollosos assistents del Francisco Laporta amb un gol d'elit des del mig de la pista. Era el 25, justament uns segons abans del descans.

En la segona part, en el 37, Morales feia un gol brutal culminant una jugada personal. Per tot l'escaire. 2 a 3 i emoció total. A 10 per a la fi, Marc Grau Blanquer estavellava la bola en el pal. El PAS apretava molt.

Els últims dos minuts han estat fantàstics. Formatjé ha errat una falta directa i en l'últim instant, quan ja els catalans celebraven la victòria, l'estick de Formatjé apareixia per a anotar el 3 a 3. Deliciós.