El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Alcodiam torna a caure a domicili davant del Lleida (2-1)

El conjunt blaugrana no aconsegueix una victòria fora de casa des de fa quatre mesos. Amb aquest resultat, els de Pastor es posicionen setens en la taula classificatòria i el Lleida iguala a l’Alcodiam amb 19 punts.

L’Alcodiam, amb dues victòries consecutives en la motxilla, segueix amb la seua ratxa de derrotes a domicili i torna a casa sense puntuar davant el Lleida, que ha sumat tres punts i s'ha igualat en puntuació a l'equip dirigit per Lorenzo Pastor. Malgrat el bon inici d'any, l’Alcodiam continua tenint una assignatura pendent: la de guanyar fora de casa. I és que, malgrat les competitives jornades que disputa, com la d'aquest diumenge davant el Lleida, fa quatre mesos que el conjunt blaugrana no guanya un partit de la Parlem Ok Lliga fora d'Alcoi. No fa falta més que veure el resultat final de la jornada 15 de la lliga (2-1) per a entendre que el partit ha sigut complicat per a les dues parts i només s'han celebrat tres gols en el pavelló del Lleida.

Els de Lleida han sigut superiors durant el primer temps amb aguaite constant sobre la porteria del Marc Grau “Guiri”. Malgrat això, la punteria no ha acompanyat al conjunt amfitrió i no ha sigut fins al minut 17 quan Sergi Folguera ha anotat el primer tant del partit. L’Alcodiam ha reaccionat i ha arriscat a porteria amb tirs llargs que han alertat al porter del Lleida. Poc després, el conjunt local ha eixit a la contra i Oriol Vives ha sorprés a Guiri amb un tret ferm que ha posat el marcador a 2-0.

En la segona meitat ha pujat el ritme de partit, amb més anades i vingudes i més accions de perill. Ivan Morales i Gonzalo Pérez han posat en dificultats al Lleida amb diversos trets, però cap dels dos ha aconseguit estrenar el marcador blaugrana.

Als cinc minuts, el conjunt local ha fet la desena falta i li ha brindat una oportunitat clau a l’Alcodiam amb una falta directa. Morales ha sigut l'encarregat de llançar la pilota, però Deitg ha salvat al seu equip amb dues parades seguides. Deu minuts més tard ha arribat la recompensa per a l’Alcodiam i Biel Pujadas ha anotat el 2-1 gràcies a una passada de Formatjé.

Durant els últims deu minuts de partit ha pujat la intensitat i la tensió en tots dos equips, tant que, el jugador Josep Maria Selva ha rebut una targeta blava per protestar i li ha oferit al seu rival l'oportunitat perfecta per a igualar el marcador. Caco Ceschin ha sigut l'encarregat de llançar la falta i, malgrat haver encertat, l'àrbitre l'ha anul·lat per bola alta. El partit ha finalitzat 2-1.

Amb aquest resultat, els de Pastor es posicionen setens en la taula classificatòria i el Lleida aconsegueix a l’Alcodiam amb 19 punts.