L'Alcòdiam torna a guanyar i ja és segon en la Lliga Plata Sud

Formatjé està en ratxa
  • L'Alcòdiam marca distància amb el Maçanet, rival directíssim en la lluita per tornar a l'OK Lliga
  • Formatjé i Gonzalo Pérez, en el top 5 dels golejadors de la competició

No sabem què els han donat de menjar aquest Nadal, però el cert és que l'Alcòdiam està intractable. Aquest dissabte s'ha imposat per 2 a 6 al Maçanet, un dels rivals directes en la lluita per l'ascens.

Impressionants els números del Patí Alcòdiam, que enganxa tres triomfs consecutius. I el d'aquest dissabte no és una victòria qualsevol, perquè el Maçanet és un rival directe i una de les 'cantxes' més complicades de la categoria (ja ho és quan l'equip està en OK Lliga).

Els alcodiamistes han fet un partit redó amb un Formatjé espectacular amb 3 gols i una assistència. El català ja és quart en la classificació de golejadors amb 15 dianes, dos per davall del seu company d'equip, Gonzalo Pérez.

L'Alcòdiam ha eixit molt bé cal pavelló de Maçanet de La Selva tot i que ha començat perdent per 1 gol a 0. A poc més d'un minut del descans ha aconseguit empatar per obra de Cañellas. Així s'ha arribat al descans.

La segona part ja ha estat totalment alcoiana i Formatjé s'ha avançat als 5 minuts de la represa. Deu minuts ha estat el partit amb eixe resultat quan els Maçanet ha tornat a empatar. Quan semblava que l'encontre seria molt més disputat, han anat caiguent els gols blau granes. L'argentí Domínguez i Formatjé per partida doble han col.locat el 2 a 5 a quatre minuts per a la finalització.

No podia acabar el partit sense el gol del "pittxitx"i alcodiamista: Gonzalo Pérez, de penal, a un minut per a la fi.

L'Alcòdiam es situa ara segon en la classificació, dos punts per damunt del Maçanet. Per això, aquest partit era absolutament trascendental.