El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcòdiam torna a la senda de la victòria (2-1) en un intens duel amb el Manlleu

• El PAS, en la zona cómoda de la classificació, amb 11 punts.
  • Dimecres se disputa el partit ajornat de l'Alcobendas, en Alcoi i dissabte visiten Lleida abans de la parada nadalenca.

El PAS torna a guanyar i ho fa amb autoritat tot i que ha patit en els últims instants. Però ja sabem que pocs partits d'aquest esport es vencen amb tranquil.litat. Destacat paper de Guiri, que ho ha parat pràcticament tot i només ha encaixat de falta directa. Formatjé i Gonzalo han fet els gols alcoians.

4 jornades portava el Patí sense guanyar, comptant el partit de l'Alcobendas suspés per casos de covid per part madrilenya. Els de Lorenzo Pastor s'han retrobat amb la victòria en un moment crucial. Dimecres, es disputarà eixe enfrontament contra l'Alcobendas, i de guanyar, els alcoians passarien escalarien moltes posicions en la taula. Dissabte 18, visitaran Lleda abans del paró nadalenc.

A poc més de dos minuts per al descans, Ferran Formatjé, el més llest de la classe, desfeia l'empat inicial aprofitant una pilota 'morta' en un dels pals de la porteria. Fins a l'1 a 0, el PAS havia estat millor, però sense massa sort.

Així s'arribava al descans, i en iniciar-se el segon acte, en la primera jugada i després de traure del mig de la pista, Gonzalo aprofitava un xut de Tutti per a desviar-ho amb l'stick i arredonir el marcador. La bola estava encara gelada i el públic tornant a les seues localitats.

L'Alcòdiam ha mantingut la distància i ha controlat el joc, que en alguns trams s'ha intensificat massa amb expulsions temporals per part dels dos equips. A 5 per al final, el Manlleu, que mai s'ha rendit, ha anotat de penal Borregán. Imparable.

Els minuts finals han estat de patiment i d'anades i tornades, de tal manera que ha pogut bé empatar el Manlleu o aconseguir el de la tranquiil.litat el PAS.