L'Alcòdiam treu 3 punts d'infart contra un rival directe com el Mataró (4-3)

El primer gol de l'Alcòdiam

Tres punts que poden ser decisius quan avance la competició. El Mataró sabia ben bé de la importància del partit i s'ha empleat a fons per a intentar 'rascar' alguna cosa del pavelló Miguel Sarasa. Amb un ajustat 4-3, els de Pastor han resistit tres minuts finals de setge dels catalans.

Els últims minuts de la primera part han estat un vertader plaer per als amants de l'hoquei sobre patins amb un continu anar i tornar en les dos porteries i amb gols per part dels dos equips. Al descans s'arribava amb 3 a 2 i amb la tensió pels núvols. I és que, hi havia massa en joc.

El patró del partit sempre ha estat el mateix. L'Alcòdiam anava sempre per davant i el Mataró acurtava distàncies i aconseguia igualar, Així fins a la segona part, quan els de Pastor han aconseguit anar-se'n de dos gols de diferència (4-2). Però a falta de 3 minuts, el Mataró ha fet el 4 a 3 i ha fet tots els possibles per a, almenys, empatar. Cosa que no ha aconseguit.

A la fi, tres punts que saben però que molt bé. El pròxim partit, el Noia.