L'Alcòdiam acomiada 2018 amb un empat just davant del Calafell (4-4)

El porter Marc Grau -Guiri- com sempre, protagonista positiu /AM

Els de Punset a punt han estat d'aconseguir una meritòria victòria tot anant perdent durant tot el partit i després d'alçar un 1 a 3. En un últim minut d'infart s'han establert les taules al marcador.

L'Alcòdiam diu adéu a 2018 amb un empat davant d'un rival directe per evitar el descens i, a falta d'una jornada per acabar la primera volta, es situa en llocs de descens empatat amb el Vic a 11 punts, però només a tres punts dels llocs tranquils que ocupa l'Alcobendas, a qui ja es va guanyar al Mutua de Levante.
No començava bé el partit, perquè els catalans se n'anaven al descans amb un preocupant 1 a 3 en el marcador i amb prou mala sort per als alcodianistes, que meresqueren alguna cosa més.

La segona part ha estat una absoluta bogeria amb els blaugranes absolutament bolcats per pegar-li la volta al marcador. I tant que ho aconseguirien. Quan només restava un minut per al final, al lluminós es podia vore un empat a 3 que feia més justícia. A partir d'aquell instant, s'ha passat a la glòria -amb el 4 a 3 d'Agustín Domínguez. Però a 30 segons per a la fi, el Calafell feia -potser- Justícia, tancant el 4 a 4.

L'any s'acaba amb bona imatge i certa tranquil.litat després d'un inici molt negatiu i d'unes darreres setmanes molt profitoses amb 3 victòries i dos empats.

Els golejadors davant del Calafell han estat Renato Castanheira, Roc Llisa (2), que continua com a màxim golejador de l'equip amb 7 diianes, i Agustín Domínguez

Alcòdiam: Guiri, Roc Llisa, Deri Mataix, Carlos Pérez, Ramalho, Agustín Domínguez i Renato Castanheira.

CP Calafell: Martí Serra, Oriol Palau, Sergi Torné, Joan Vázquez, Ángel Rodríguez, Sergi Romeu i Gerard Pujol.