L'Alcòdiam desaprofita un avantatge davant el Lloret i només aconsegueix l'empat (2-2)

Imatge d'arxiu d'un partit de l'Alcòdiam a casa

Renato Cordeiro ha fet els dos gols per a l'Alcòdiam.

El PAS Alcoi ha aconseguit un punt més de cara a la permanència en l'OK LLiga. Els de Sergi Punset han desaprofitat un avantatge de dos gols i els catalans han aconseguit empatar el partit en el segon temps. El quintet inicial dels alcoians ha estat format per Marc Grau 'Guiri', Guimaraes, Roc Llisa, Carlitos Pérez i Renato Cordeiro. Els gols de l'Alcòdiam han sigut d'aquest últim jugador.

El Pavelló Miguel Sarasa d'Alcoi ha acollit el duel en la zona baixa entre l'Alcòdiam i el Lloret. Després d'aconseguir un punt, els alcoians continuen últims amb 12 punts, però només a 4 de la permanència.

El primer gol dels blaugrana ha arribat al minut 1 de partit gràcies a Renato Cordeiro. Aquest jugador ha marcat també el segon gol per als d'Alcoi només 6 minuts després del primer. Pareixia que el Lloret es feia xicotet i que els de Punset anaven a golejar.

Ja en la segona meitat, el Lloret ha tingut més ocasions i ha aconseguit inaugurar el seu marcador particular en el minut 5 gràcies a un gol de Joan Gelma. El Lloret ha gaudit d'una altra oportunitat de gol amb una falta directa que ha parat de forma espectacular Guiri. L'Alcòdiam veia molt prop la victòria, però quan faltaven 9 minuts, David Plaza ha marcat el definitiu 2-2.

Resten 10 partits, i l'Alcòdiam se situa a 4 punts de la salvació. El pròxim partit dels alcoians serà a terres catalanes el diumenge 3 de març a les 12 h. El rival serà el Lleida, equip que ocupa la 6a posició amb 34 punts.