L’Alcòdiam es jugarà la permanència a casa després de perdre a Girona (2-1)

L’únic gol de l’Alcòdiam ha sigut de Ferran Formatjé de falta directa en l’últim minut del partit.

Toca patir. La derrota del PAS Alcoi en el segon partit de l’eliminatòria per la permanència farà que es jugue el definitiu tercer partit a Alcoi. El dissabte 1 de juny sabrem si l’Alcòdiam continua en OK Lliga una temporada més.

Lorenzo Pastor ha jugat d’inici amb Guiri en porteria, Caco, Formtajé, Gonzalo Pérez i Sergi Canet. La pressió dels aficionats gironins i el bon joc del Girona han fet que l’Alcòdiam no poguera guanyar.

Caco, només començar el partit, ha gaudit d’una falta directa que no ha transformat. Tot haguera canviat si l’Alcòdiam haguera marcat aquesta falta. La primera part ha acabat amb 0-0.

Ja a la segona part, el Girona ho ha intentat amb més intensitat, ja que tenien la pressió per aconseguir la victòria. Guiri ha fet un partidàs però no ha evitat encaixar dos gols dels catalans, obra d'Aleix Domènech i Django. L’únic gol de l’Alcòdiam ha sigut de Ferran Formatjé de falta directa en l’últim minut del partit. Després del gol, els d’Alcoi ja no han pogut reaccionar i tot queda en l’aire en el tercer partit.

Per quedar millor classificat en lliga, l’Alcòdiam té el factor camp a favor i el darrer partit es disputarà al Pavelló Miguel Sarasa on s’espera un gran ambient.