Alcoi
El temps

L'Alcòdiam guanya a Sant Cugat i ix del descens

Foto d'arxiu d'un partit de l'Alcòdiam a casa / AM

El primer temps ha finalitzat en 2-2 després que l'Alcòdiam anara perdent 2-0. Guiri ha detingut dos penals.

Molts eren els que donaven al PAS Alcoi descendit en aquesta temporada en OK Lliga. Després de la victòria a Sant Cugat, els de Punset ja no estan en les posicions de descens. El quintet inicial ha estat format per Marc Grau en porteria, Dominguez, Deri Mataix, Guimaraes i Roc Llisa.

L'Alcódiam ha guanyat a un rival directe per la permanència en l'OK Lliga com és el Sant Cugat. Ho ha fet fora de casa i remuntant un 2-0 en contra. El partit ha començat malament, ja que al minut 3, els catalans s'han posat per davant en l'electrònic. En el minut 19 de partit, ha arribat un segon gol per als catalans i els d'Alcoi han vist perillar el partit.

Els 3 últims minuts de la primera part han sigut la clau del partit. Quan el Sant Cugat ja pensava en anar-se'n a vestidors amb una victòria provisional, han arribat dos gols dels alcoians marcats per Renato Cordeiro i Roc Llisa.

El primer temps ha finalitzat amb empat i l'Alcòdiam ha tingut la moral pels núvols i ha cregut en la victòria. D'aquesta manera, els de Punset han marcat el tercer gol només començar el segon temps, gràcies a Guimaraes. El quart gol dels alcoians ha arribat quan faltaven 7 minuts, obra de Roc Llisa. El matx ha finalitzat en 2-4.

Destacada ha sigut també l'actuació de Marc Grau, ja que en cada part ha parat un penal que hagueren pogut suposar dos gols per al conjunt de Sant Cugat. La següent jornada, els de Sergi Punset tanquen l'any al Pavelló Miguel Sarasa del Francisco Laporta davant un rival directe com és el Calafell, equip que té només un punt més que l'Alcòdiam. El partit està programat per al dissabte 22 a les 20:15 h.