L’Alcòdiam jugarà la Copa del Rei després de guanyar al Caldes (4-1)

Imatge de la retransmisió d'OK Liga TV

En el triple empat a 19 punts, el beneficiat és l'Alcòdiam i jugarà la Copa del Rei

Els de Lorenzo Pastor es jugaven estar en la Copa del Rei la temporada vinent en aquest últim partit de la primera volta davant el Caldes. Han complit i han guanyat per un clar 4-1.

Cal destacar que s’ha produït un triple empat a 19 punts en la classificació amb el Lleida i l’Igualada, però la diferència de gols fa que l’Alcòdiam siga l’equip que haja quedat 5é classificat i, per tant, tinga el dret a jugar aquesta competició.

El PAS Alcoi, amb patiment, jugarà la Copa del Rei la temporada que ve. Tot s’ha decidit en el partit contra el Caldes en què l’Alcòdiam ha sigut superior durant la majoria del partit.

El primer gol de l’Alcòdiam ha sigut de Sergi Canet a punt d’arribar al descans. En el minut 22, una jugada entre Caco i Canet ha fet que el català només haguera d’espentar la piloteta. Amb el provisional 1-0, ha finalitzat la primera part.

Després del merescut descans, l’Alcòdiam ha sigut qui més ho ha intentat. Manel Hernández ha marcat un golàs de jugada individual quan només portàvem 7 minuts de la segona part. Quan tot pareixia que estava controlat el Caldes ha retallat distàncies a falta de 8 minuts per a finalitzar el matx.
De poc ha servit, ja que l’Alcòdiam ha sentenciat en els següents minuts amb 2 gols més de Sergi Canet per posar el definitiu 4-1.