L’Alcòdiam mereix més contra el Sarzana italià però només guanya per la mínima (4-3)

Alcòdiam / WSE Skate Europe

La volta serà a itàlia ja en 2024

El PAS Alcoi haurà de patir per passar l’eliminatòria de l’Europe Cup davant el Sarzana. L’anada jugada a Alcoi ha acabat amb 4-3 a favor dels de Lorenzo Pastor, encara que el resultat és un poc injust, ja que ha sigut molt superior i haguera pogut golejar. El bon fer del porter italià no ha permés als d’Alcoi sentenciar l’eliminatòria abans de jugar la volta ja a 2024 a terres italianes.

4-3 és un avantatge curt per al joc que s’ha vist desplegat al Pavelló Miguel Sarasa d’Alcoi en l’anada dels huitens de l’Europe Cup. El partit ha començat molt bé per als interessos de l’Alcòdiam, ja que Gonzalo Pérez ha marcat al minut 5. A continuació, Sergi Canet ha posat el 2-0 i tot feia pensar que anava a ser un partit fàcil per als blaugranes.

Prompte, el Sarzana ha retallat distàncies i ha deixat clar perquè disputa competició europea. En només 10 minuts ja s’havien vist 3 gols. Els italians no s’han quedat ahí i ha posat la igualada en el marcador a falta de 10 minuts per finalitzar la primera part.

I quan tots ja pensaven en la segona part, en el 24, Gonzalo Pérez ha desviat una pilota que s’ha colat en la porteria del Sarzana. Aquest ha sigut un gol important, ja que ha donat moltes forces al conjunt de Lorenzo Pastor.

El protagonista a la segona part ha sigut clarament el porter del Sarzana qui ha fet el partit de la seua vida, parant boles pràcticament impossibles. L’Alcòdiam ha sigut clar dominador en els segons 25 minuts i haguera pogut sentenciar. En la segona part, cada equip ha marcat un gol i el resultat final ha sigut de 4-3 amb l’eliminatòria completament oberta.

L’Alcòdiam ja no jugarà fins a 2024 tant en competició europea com en la lliga regular.