L'Alcòdiam perd a la pista del potent Noia

Partit a Noia / Twitter CE Noia

Malgrat el 5-1, Deri Mataix ha aconseguit avançar l'Alcòdiam al minut 2.

El PAS Alcoi ha jugat entre setmana davant el Noia Freixenet a terres catalanes. El resultat ha sigut d'un contundent 5 a 1 i el gol de l'equip alcoià ha sigut de Deri Mataix. El quintet inicial ha estat format per Marc Grau, Guimaraes, Roc Llisa, Carlos Pérez i Renato Cordeiro.

L'Alcòdiam continua en descens a l'OK Lliga després de perdre davant el Noia Freixenet a l'Olímpic de l'Ateneu, om que rep la pista catalana. Malgrat la derrota, els de Sergi Punset han aconseguit avançar-se al marcador en el minut 2 de partit gràcies a un gol de Deri Mataix de penal.

L'alegria alcoianista ha durat poc, ja que un minut després ha empatat el partit el Noia Freixenet gràcies al gol de Sergi Aragonés. Quan restaven 6 minuts per finalitzar la primera part, els catalans s'han avançat en el marcador amb un gol de Sergi Llorca.

A la segona part, el Noia ha estat superior als d'Alcoi. En el minut 29, Aragonés ha fet el 3-1. Els catalans continuaven generant ocasions i els de Punset només volien generar pèrdues del Noia per eixir al contraatac. La diferència de gols encara haguera pogut ser més gran, ja que dos jugadors del Noia han enviat un baló al pal i han errat un penal. El quart i cinqué gol han sigut d'Esteller i Llorca, respectivament.

L'Alcòdiam continua al descens amb 11 punts, només a 3 punts de la salvació que marca l'Alcobendas. El pròxim partit dels blaugrana serà el dimarts 29 de gener a les 20:15 h. al Pavelló Miguel Sarasa. Rebrà al Girona, rival directe que a hores d'ara ocupa l'última posició.