L'Alcòdiam torna a perdre i s'enfonsa en l'última posició

Marc Grau, Guimaraes, Castanheira, Carlos Pérez i Roc Llisa ha sigut el quintet inicial

El PAS Alcoi no ha pogut guanyar al fins ara cuer Girona. El partit ha acabat amb 1-2 per als catalans en el partit disputat al Pavelló Miguel Sarasa. El gol dels alcoians ha sigut de Guimaraes.

Després d'algunes jornades, l'Alcòdiam torna a ocupar l'última posició de l'OK Lliga. El Girona no ha sigut millor però l'efectivitat ha sigut superior a la dels de Sergi Punset. El primer gol del matx ha sigut del Girona en el minut 5 de la primera part. L'ha marcat Marc Palau. La distància al marcador haguera pogut ser major, però Marc Grau ha parat un penal minuts després.

L'Alcòdiam ho ha continuat intentant però el gol no arribava. El que sí que s'ha produït ha sigut un nou gol del Girona des de l'stick d'Oriol Garcia. La segona part ha sigut similar a la primera i l'Alcòdiam ha tingut ocasions clares de gol.

Amb el 0-2 s'ha arribat fins al minut 15 de la segona part, moment en què els alcoians han marcat. Guimaraes dins l'àrea i a la mitja volta ha sorprés al porter del Girona. El pavelló ha continuat animant fins al final i ho ha transmés als jugadors. L'empat haguera pogut arribar quan faltaven 3 minuts per finalitzar el partit però un llançament de Castanheira ha anat al pal. Mala sort i, com se sol dir, 'toca seguir remant' per abandonar l'última posició.

Sergi Punset, en finalitzar el partit, ha atés ARAMULTIMÈDIA. L'entrenador ha afirmat que "ha sigut una derrota injusta" però "han arribat moltes vegades a porteria i han fallat". Ha reconegut que "el vestidor està tocat" però "són jugadors que tenen qualitat i que creuen amb el que fan".

Amb la derrota, l'equip alcoià ocupa l'última posició amb 11 punts. El pròxim partit torna a ser a casa davant el Caldes el dissabte 2 de febrer a les 20:15 h.