L'Alcòdiam guanya per fi (5 a 3) a l'Alcobendas

L'alegria de la victòria final /AM

El paper del porter, Marc Grau 'Guiri' ha estat determinant una vegada més

Els de Sergi Punset es mostren contundents i infal·libles al contracolp i abandonen la posició de cuer en l'OK Lliga.

L'Alcòdiam ha guanyat el seu primer partit de la temporada. Ho ha fet en la nit de dissabte en la que era la novena jornada, i amb aquests tres punts abandona la posició de cuer a la que cau ara el Vic.

Els de Sergi Punset començaren malament, i l'escàs públic congregat al pavelló Mutua Levante es temien el pitjor: una nova desfeta pareguda a la de fa ara quinze dies a casa davant del Lleida, on es va perdre 1-5.

I és que l'Alcobendas, situat en la zona còmoda de la classificació, s'avançava als 25 segons de partit deixant el respectable gelat. Dues ocasions més per als madrilenys i per fi la reacció. Carlos Pérez feia l'empat al minut 8 en una molt bona jugada d'equip.

L'Alcobendas s'estavellava contra el mur de Marc Grau -Guiri- una vegada més determinant a la porteria. Així, dos minuts després, Roc Llisa li pegava la volta al marcador. L'equip creia i assumia que la ratxa de huit partits perduts seguits podia acabar.

Els madrilenys empataven el partit en la següent jugada, però l'autoestima es desborbava, amb la corresponent alegria, amb el 3 a 2 de nou obra de Roc. El contracolp era letal i els alcodians donaven amb la tecla.

Amb el 4 a 2 de Castanheira, l'Alcobendas prenia consciència del que estava passant al pavelló i se n'adonava de l'efectivitat dels blau-granes a les contres. Per això, va limitar la seua defensa i va esperar.

Guiri, 'tremendo'

Tant va esperar la seua oportunitat que va passar quasi mitja hora sense que el marcador canviara. L'Alcòdiam estava còmode amb el 4 a 2 i el rellotge corria sense quasi oposició. 'Guiri' ho parava tot, així que arribarem al minut 21 de la segona, a 4 per al final, quan Deri Mataix, jugador de la pedrera, arredonia el marcador amb el 5 a 2 en un altre contracolp rapidíssim.

Era un partit somiat, amb gols, tranquil.litat -certament impossible en aquest esport on els marcadors es capgiren en qüestió de segons- i amb la participació i anotació de Deri, que és la casa.

Amb un últim gol madrileny acabava el partit entre aplaudiments i crits de suport dels aficionats. Partit redó on, no es va tirar de menys al capità i alma mater de l'equip, Pere Cañellas, sancionat.

Amb aquests tres punts, el Patí respira i afronta amb una mica d'alé els dos següents enfrontaments -complicadíssims- davant del Liceo i el Barça.