El temps

L'Alcoyano, a punt de sorprendre a l'Elx en el Trofeu Ciutat d'Alcoi

L'Elx CF guanya el Trofeu Ciutat d'Alcoi / R. Lledó
Gato i Álvaro han sigut els golejadors blanc i blaus durant els 90 minuts

La loteria dels penals ha decidit que l'Elx de Segona Divisió A s'emporte el Trofeu Ciutat d'Alcoi. A la segona meitat ambdós equips han estat millor que durant els primers 45 minuts. Gato i Álvaro, dos vells coneguts que han tornat al Deportivo, han sigut els golejadors del debut en pretemporada en casa. El partit ha acabat en empat a 2 i Mario Fuentes ha errat l'últim penal

El nou Deportivo Alcoyano de Toni Seligrat ha cobert l'expedient en el primer partit de pretemporada a casa davant l'Elx de Segona Divisió. Moltes cares desconegudes per a la majoria d'aficionats ja han xafat la gespa d'El Collao, primer en la presentació i després en un partit de pretemporada. Minuts abans de la presentació, l'Alcoyano ha anunciat el fitxatge de José García, que venia de l'Osasuna. Jugadors del filial i del juvenil, als que Seligrat els està donant minuts en pretemporada, també han tingut l'oportunitat de jugar a El Collao. ARAMULTIMÈDIA t'ofereix algunes imatges del Trofeu Ciutat d'Alcoi que se'n va anar, una volta més, cap a terres del Baix Vinalopó.

La primera part ha sigut prou avorrida per als més de 1000 espectadors (xifra oficial que ha donat l'Alcoyano) que han estat a El Collao. L'Elx ha estat més prop de marcar que l'Alcoyano i la recompensa ha arribat a punt de finalitzar els primers 45 minuts, en forma de gol, amb una cabotada de Sory, el millor dels il·licitans durant la primera meitat.

Després de passar pels vestidors, l'Alcoyano ha eixit amb les piles carregades i ha dominat els primers minuts del segon temps. Tant ha sigut la insistència blanc i blava que Gato, amb un tir col.locat, ha sorprés Juanma. Amb l'1 a 1, Álvaro ha fet un gol olímpic que ha sorprés tothom. Gràcies als gols dels exherculans, l'Alcoyano ha tingut més tranquil·litat i millor criteri en el joc.

El ritme durant el partit ha estat per damunt del que l'Alcoyano havia vist en pretemporada davant Muro i Contestano. Liberto, que la temporada passada jugava en l'Alcoyano cedit, ha enviat un baló al pal de la porteria que defensa Marc Martínez. El baló ha rebotat i ha caigut als peus de Darío que ha rematat a porta buida. Després de l'empat, la tanda de penals, que pots reviure a ARAMULTIMÈDIA, ha fet que l'equip il·licità acabara guanyant el Trofeu Ciutat d'Alcoi.

Presentació oficial
L'Alcoyano, abans del partit contra l'Elx, ha presentat als seus jugadors. Ha sorprés un fitxatge d'última hora. Ell és José García, que ha firmat el seu contracte amb el Deportivo minuts abans de la presentació. Toni Seligrat, el capi Devesa i Juan Serrano han fet els seus respectius discursos arengant a l'afició del Deportivo.