L'Alcoyano acaba la temporada amb un deshonrós 3-0 a Tarragona

• Per cert, els 3 punts permeten al Nàsticc jugar la pròxima temporada la Copa del Rei
  • Ascendeix directament l'Amorebieta i promocionen Eldenc, Reial Societat, Barça B i SD Logronyés
  • Descendeixen AThletic B, UD Logronyés, Calahorra, La Nucia i Numància

La millor notícia per als alcoianistes és que la temporada ha acabat -per fi- i amb l'equip en Primera Federació. Expectatives per damunt de la realitat i greus problemes institucionals i econòmics han marcat un any que acaba amb una derrota a Tarragona per 3 a 0 que fa mal a l'honra i al cor alcoianista.

Desfeta absoluta de l'Alcoyano en Tarragona en un partit que no ha agradat (pel que es veu a les xarxes) a l'aficionat deportivista. Parras ha decidit competir amb els suplents després que des de tots els estaments del club s'haja justificat la mala imatge enguany en la falta de fons d'armari i de recursos a la banqueta. Doncs l'Alcoyano ha eixit al camp amb un equip de circumstàncies, deixant a la banqueta a Pablo, Armental, Alcaina i Bañuz...

Donar minuts als menys habituals potser no ha estat la millor idea, sobretot perquè en la segona part, tots els titulars han acabat ingressant al camp.

Deixant de costat aquestes circumstàncies que res tenen a veure amb aquest esport, l'Alcoyano ha comparegut al camp del Nàstic amb la ja tradicional 'empanada' dels dissabtes. Al minut gol ja ha encaixat el primer gol, i al 43 perdia per 3 a 0. Soler, Akono i Lobato han fet aigües com el Titànic, però l'equip estava salvat.

Fns i tot Rubio, quasi inèdit en la segona volta de la temporada ha estat titular i ha tingut les dues millors ocasions. En la primera, a soles, sense porter, l'ha llançada per damunt del pal alt, i la segona, amb un bon xut, ha acabat rebutjada pel pal de la porteria roja.

Res més a destacar en una jornada que no passarà a la història. Bo, sí, perquè els tres gols catalans els han marcat tres jugadors que tenen de primer cognom, Fernández. Pablo, Guillermo i Marc.

Un punt li ha sobrat al Deportivo, que acaba en la posició 15.