L'Alcoyano cau per la mínima davant la Selecció de l'AFE (2-1)

Imatge del partit / CD Alcoyano SAD
  • Andy i Ángel Sánchez continuen sent les grans sensacions aquesta pretemporada.
  • Juli ha activat l'equip en la segona meitat i quasi fa l'empat en el minut 80.
  • Pròxim partit: Athletic Torrellano. Dimecres 18 d'agost en El Collao.

Al sisé partit de pretemporada ha arribat la primera derrota del Deportivo. La Selecció de l'AFE ha aconseguit doblegar als de Parras amb dos gols en la primera meitat. Malgrat haver retallat distàncies només començar la segona part, els blanc-i-blaus no han pogut emportar-se l'empat d'Oliva.

El Deportivo Alcoyano continua amb la seua preparació de cara a la pròxima temporada. Només resten dues setmanes per a l'inici de la competició lliguera i, tot indica que els de Parras arribaran amb bona forma física. Malgrat el resultat de hui, s'han pogut veure detalls de qualitat, com per exemple la gran activitat d'Andy al mig del camp en la primera meitat o l'olfacte golejador d'Ángel Sánchez, que ja du 4 en aquesta pretemporada.

El partit no podia començar de pitjor manera, el conjunt entrenat per Oriol Riera ha posat l'un a zero al marcador al minut de l'encontre, obra d'Álex, el qual faria el segon a falta de cinc minuts per acabar la primera part amb un poc de polèmica, ja que pareix que el jugador estava en fora de joc

Només començar la segona part, el golejador d'aquesta pretemporada, Ángel Sánchez, ha retallat distàncies, després d'una bona jugada per banda dreta de Dani Vega. Amb el gol, l'Alcoyano ha volgut empatar el partit i, faltant 10 minuts per a la conclusió del partit, Juli ha pogut fer el segon, però la defensa rival ho ha evitat. Amb aquest resultat es trenca la bona ratxa, però continuen les bones sensacions

El pròxim partit serà en El Collao. Dimecres 18 d'agost a les 19:00h davant l'Athletic Torrellano.