L'Alcoyano, claríssimament superat pel filial del Barça (3-0)

Pablo Carbonell, en un moment del partit / WEB DEL FCB
  • La pròxima setmana serà decisiva. El Deportivo rep a l'Intercity amb comptes pendents del partit d'anada (4-1) i amb 3 punts de permanència en joc

Huitena derrota del Deportivo en una temporada que comença a fer-se llarga. En aquesta ocasió, ha estat el Barça B el que ha liquidat l'Alcoyano amb una facilitat i unes facilitats defensives que preocupen. Estanis, gran jugador culer, ha fet les diagonals que li ha vingut de gust per banda esquerra i ha anotat dos gols. L'Alcoyano, sense Imanol (lesionat) no té mig del camp, i sense joc creatiu no hi ha gols.

L'Alcoyano torna a la senda de les derrotes després d'algunes setmanes amb bona actitud però amb només una victòria. Està clar que el Depor en el moment en què no duu la iniciativa, està mort. Esperar al Barça B no és bona idea, perquè són jugadors d'un altre nivell, imparables en un camp tant Gran. Si damunt la banda dreta defensiva és una autopista i ningú clava el peu al pas per Estanis, els gols arriben un darrere de l'altre.

Al minut 11, Estanis (un crack) recorria a plaer la línia de l'àrea alcoianista i xutava fort i ajustat al pal. Golàs. Era la segona vegada que ho intentava. Sense Imanol no hi ha mig del camp creatiu, i l'atac del Deportivo es limita a les carreres d'Alcaina, que fa temps que no "l'enxufa!. Al miniestadi ha tingut dos molt bones, sobretot una en carrera que, quan anava a disparar a soles, s'ha viot sorprés per l'arribada d'un obús-defensor que l'ha desestabilitzat. Poc més en la primera part.

En la segona, s'ha repetit el guió. Anades i tornades vistoses per l'espectador, però fum de canyot per al Deportivo. Al 51, de nou còmode xut llunyà del Barça (Luismi Cruz) que atura Bañuz, però que deixa el baló mort als peus de Roberto que marca a plaer. Cap dels defenses alcoians reacciona a temps.

Amb el 2 a 0 s'han registrat canvis a la banqueta. Agüero, Armental, Rubio i Akono han entrat per canviar el partit. Es confirma que Akono era una aposta d'alt risc, perquè sembla invisible. Haurem de tindre paciència. Rubio, incisiu i voluntariós, ha pogut fer el gol de l'honor, però el seu xut ha anat fora també en molt bona posició.

El tercer gol l'havia fet de nou Estanis, al minut 61. Poc abans havia estavellat un baló al pal.

Toca ja pensar en el següent partit, diumenge a les 13 contra l'Intercity, que ha guanyat, contra pronòstic, el Castelló (3-1) i iguala el Deportivo amb 31 punts.

Barça Atlètic: Arnau, Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha (64' Aranda), Roberto Fernández, Estanis (64' Juanda), Álvaro Núñez (76' Román Vega), Luismi Cruz (71' Lucas Román), Carbonell i Pelayo (76' Chiad).

Alcoyano: Miguel Bañuz, Lillo, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell (63' Armental), Soler, Fran Miranda, Juanan (79' Agüero), Liberto (70' Koke Sanz), Moyita (70' Akono) i Raúl Alcaina (63' Rubio).