L'Alcoyano deixa escapar 3 punts a Tarragona (2-1) amb tot a favor

• Mourad ha fet un dels seus ja tradicionals gols on resulta imparable
  • Els canvis no han aportat res a l'equip
  • El Nàstic, tirant d'ofici, s'ha refet quan estava mort

L'Alcoyano no ha pogut mantindre el 0 a 1 que ha campejat al marcador fins al 72 de partit i ha perdut en un quart d'hora final desgraciat. Esplèndid partit de Mourad que ha fet un golàs i ha tingut a les seues botes el 0 a 2. A la fi, perdonar en Primera REFF està prohibit. El Nàstic, amb ofici, s'ha refet quan estava totalment mort.

El Nàstic ha eixit com una aplanadora i en 5 minuts ha tret 5 córners perillosíssims amb dos clares ocasions de gol. La primera, de l'ex alcoianista Ribelles, amb un remat de cap que José Juan treia amb una mà miraculosa. Artami també rematava minuts després fora.

Pressió sufocant que, per sort per al Deportivo, s'ha aconseguit controlar amb el pas dels minuts. Però el Nàstic sempre s'avançava en les jugades i als de Parras, el baló els durava segons en els peus.

Així, al 15, Robert Simón enganxava un xut amb la dreta pràcticament imparable que José Juan treia amb una mà miraculosa.

Minut 42. Mentre el Nàstic demanen un possible penal a l'àrea alcoianista, els de Parras armen un contracolp perfecte. El baló l'assisteix Àngel Sánchez a Mourad, qui fa una d'eixes cavalcades d'absolut búfal imparable i creua el baló a la dreta del porter. Imparable: el baló queda sec, encastat en la xarxa.

Els tarragonins estaven KO i el Deportivo ha pogut fer el segon en el descompte de la primera part. El meta roget, Manu García, ha tret una pilotada de Mourad , però sobretot el dispar de Dani Vega, que a soles, no ha encertat.

Andy ho ha tornat a intentar sense èxit des de fora de l'àrea. El Deportivo guanyava confiança.

La segona part ha començat com la primera, però sense tanta intensitat catalana. Fran Miranda ha estat a punt de fer el gol de la jornada en engaltar un xut des de fora de l'àrea -de volea- que ha eixit a pocs centímetres de la porta granota.

AL 65, Parras reorganitzava el seu equip i confiava en Juanan per a posar una miqueta més de seny i presència al mig del camp. Per cert, el d'Olleria tornava 3 setmanes després de lesionar-se.

Empat i remuntada

En el 72 arribava l'empat a 1. Jugada per banda esquerra, centrada, remat grana i aturada espectacular de José Juan. Però el retruc l'introdueix a plaer de cap Robert

Al 84 marcava el Nàstic el segon gol. Centrada de Martin des de banda dreta, José Juan rebutja en fals i Edgar, a soles i a plaer feia el 2 a 1.

El Deportivo no s'ha conformat i ho ha intentat sobretot amb Mourad a l'atac desesperat, però el Tarragona ha jugat a plaer els últims minuts.

Pel Deportivo han jugat José Juan, Carlos Blanco, Lillo i Primi (Raül), Imanol (Juli), Fran Miranda, Ángel López, Andy (Tony Abad), Dani Vega (Javi García), Ángel Sánchez (Juanan) i Mourad.