L'Alcoyano empata davant el Torrellano en un partit protagonitzat per les grans actuacions dels porters

Alcoyano - Torrellano
  • Gran partit d'Andy (altra vegada) i Dani Vega, que han creat les millors oportunitats en la segona part.
  • José Juan, Tomaz i el porter del Torrellano Pablo Puig, han evitat que el partit acabarà amb més d'un gol.
  • Pròxim partit: dissabte 21 d'agost davant l'Atlético Levante a les 19:00 en El Collao.

El conjunt dirigit per Vicente Parras ha empatat a 0 davant el Torrellano en el seu seté i penúltim partit abans de començar la competició lliguera.

El Deportivo continua acumulant minuts en les cames i preparant l'inici de la competició lliguera, que serà d'aci 10 dies. Els de Parras han jugat el seu seté partit davant el Torrellano, un encontre que ha acabat en empat a 0, però que ha tingut ocasions molt clares, sobretot en la segona part. Andy, que ha jugat els segons 45 minuts, ha tornat a demostrar la seua qualitat en el baló en els peus amb grans jugades.

En la primera meitat s'ha vist un partit molt igualat, on el Torrellano ha sabut defendre els atacs del Deportivo. El conjunt blanc-i-blau ho ha intentat amb combinacions ràpides però no ha pogut gaudir de cap ocasió clara. En els últims minuts els taronja han tingut la millor oportunitat. Manu Bernabeu s'ha quedat soles davant José Juan, que ha tret una bona mà i ha salvat el primer dels visitats.

Ja en la segona meitat, l'Alcoyano ha entrat amb un onze diferent, on han destacat Andy, Dani Vega i Tomaz, que ha hagut d'intervindre i ho ha fet amb parades de gran nivell. Per banda dreta han arribat les millors oportunitats dels de Parras, amb un gran Dani Vega, que ha fet una bona jugada pero el porter ha salvat el gol. Andy també s'ha mostrat molt participatiu i ha protagonitzat una magnífica jugada amb Dani que ha acabat amb un bon remat d'Ángel, però que també ha tret el porter. En els últims minuts, Raúl ha pogut fer el gol de la victòria amb un remat de cap, pero la defensa visitant ha tret el baló en la línea de gol

El pròxim partit serà aquest dissabte 21 d'agost davant l'Atlético Levante a les 19:00 en El Collao. És l'últim partit abans de començar la competició de lliga.