L'Alcoyano està que se n'ix (0-2 a Fuenlabrada) i ja és tercer

• El pitjor, la lesió de Cristian Herrera, que diumenge davant del Marbella, s'havia trobat a ell mateix coma. jugador.
  • La segona part ha estat intensa en la primera mitja hora. Una autèntica demostració de ressistència del Deportivo

El Deportivo ha fet un partit molt intel.ligent, amb una defensa molt seriosa i amb un contracolp perillosíssim que feia tremolar els madrilenys cada vegada que Lara, Losada o Antón agafava el baló. El Fuenlabrada ha estat molt desafortunat en els gols alcoianistes: un de regal a la treta de banda, i el segon, en pròpia. Això no lleva que el Deportivo haja merescut el triomf i ja està en play off d'ascens.

El Deportivo ha tornat a guanyar fora de casa, es situa tercer en la classificació i es consolida com un equip a tindre en compte en la Primera Federació.

L'Alcoyano ha guanyat per 0 a 2 a casa del Fuenlabrada desenvolupant a la perfecció el joc que promulga Parras. Defensa numantina i contracolp elèctric i amb tot. Amb aquestes armes, el Deportivo s'ha emportat a Alcoi 3 punts que el situen testimonialment (estem en octubre) en la tercera posició de la taula, empatat -curiosament- a punts amb l'Hèrcules.

El partit ha estat plàcid i superada la primera mitja hora de pressió dels madrilenys, el contracolp i les errades garrafals i impròpies del Fuenla han tingut com a resultat el 0 a 2.

Losada ha estat, de nou el millor, amb una primera part espectacular. Entra a tot sense por i és elèctric i llest en el tram final del joc. Per poc no ha anotat en el 13 en un tir impressionant que ha anat a córner. Herrera, que s'ha lesionat, ha assistit perfecte a Losada en el 18, però el davanter no ha pogut superar Díaz, el porter del Fuenla.

De nou Losada al 26 ho ha intentat amb un tir alt i en el 32, un revolucionat Lara l'ha tinguda. Dribling de primera divisió, però xut desviat al lateral.

La lesió d'Herrera en el 39 ha donat entrada a Ferni qui, segons després, ha aprofitat per a marcar a plaer un regalet d'un jugador del Fuenla, que ha tret de banda directament als peus del jugador alcoianista. 0-1.

Segona part

La segona part ha estat intensa en la primera mitja hora. Una autèntica demostració de resistència del Deportivo. El Fuenla ha apretat, però la defensa i les ajudes de Lara i Antón han estat molt agraïdes en la rereguarda. En el 59, Lara ha tornat a fer una jugada de les seues, amb dribling afegit, però de nou, la pilota ha anat fora.

I quan els madrilenys feien els últims intents, Antón progressava per banda dreta directe a gol per a centrar al punt de penal. La mala sort de Moyano (el 15 del Fuena) ha provocat el gol en pròpia porta. 0 a 2.

Tres punts d'or que donen tranquil.litat al Deportivo, situat en zona de play off.

Pel Deportivo han jugat: Manu, Farru, Imanol, Anton, Atienza, Granero, Losada, Lara, Eneko, Pastrana i Cristian. També han jugat Rojo, Ferni, Molina i Niang.