L'Alcoyano guanya a Oriola (1-2) i manté opcions per a passar de ronda en Copa Federació

Rubio ha fet el segon gol / SILVIA CALATAYUD

El Deportivo, tot i haver disputat 24 hores abans del Trofeu Ciutat d'Alcoi, s'ha imposat aquest dissabte a l'Oriola per 1 gol a 2 en un partit difícil i on els escorpins han 'apretat' fins a l'últim minut. Els de Parras queden ara pendents del que facen Atzeneta i Oriola entre ells per saber si passa a la següent ronda.

Pas endavant del Deportivo per passar a la següent ronda de la Copa Federació que té com a premi, a banda dels diners, jugar la Copa del Rei. Els de Parras han guanyat per 1 a 2 amb gols d'Agüero de penal i de Rubio. L'Oriola ha retallat distàncies en els últims instants. Tot i véncer, i per a preveure un desenllaç en cas d'empat quan s'hagen disputat tots els encontres, s'han llançat penals que, de nou, ha perdut l'equip d'Alcoi.

Una vegada completat els dos encontres de Copa Federació, l'Alcoyano acaba amb un empat i una victòria i els penals perduts amb Atzeneta i Oriola. Tot queda ara en mans dels altres dos rivals, que s'han d'enfrontar el diumenge 21 d'agost.. Un empat entre ambdós afavoriria el pas directe del Deportivo.

Parras ha estat valent i ha tret un equip mixt, amb jugadors consolidats, però també amb joves com ara Peris, Revert i Montava, que no han desentonat.

La primera part ha acabat sense gols, i el primer gol ha arribat en el 50 Agüero ha anotat de penal. Tres minuts i sense donar opció als del Baix Segura, Rubio, el millor amb diferència tant divendres a El Collao com dissabte a Los Arcos, ha arredonit el marcador.

L'Oriola ha arriscat i ha acurtat distàncies amb gol de Nacho Muñoz.

Amb l'1 a 2 ha acabat el partit.