L'Alcoyano guanya a Peralada amb Bañuz com a heroi i té a tir la permanència

El Deportivo depén d'ell mateix en el darrer partit a El Collao davant el Conquense

Partit absolutament d'infart el viscut a Peralada aquest diumenge. El Deportivo s'ha imposat per 2 a 3 als catalans de manera heròirca i superant una situació realment desesperada. Miguel Bañuz ha aturat un penalti amb el 2 a 1 favorable al Peralada. A partir d'ahí, els de Barreda han tirat de cor i han vençut amb dos gols de Vicente. El Deportivo està fora del descens i depén d'ell mateix en la darrera jornada davant del Conquense al Collao.

Partit d'infart, per veure-ho amb un desfibrilador al costat. El Deportivo ha estat en Tercera durant alguns minuts. Però Sant Miguel Bañuz ens ha fet somiar i gaudir del futtbol. Amb el 2 a 1 en contra i ja en el minut 64, ha aturat un penalti. Un gol que haguera afonat i haguera acabat amb les aspiracions de l'Alcoyano de quedar-se en la Segona B.

Eixa aturada de Bañuz li ha donat ales al Deportivo, i aleshores ha resorgit un jugador que estava en absolut letarg durant tota la temporada: Vicente ha capgirat el marcador situant el 2 a 3 definitiu que permet els de Barrera dependre d'ells mateixos d'ací a set dies al camp del Collao davant del Conquense.

No han passat coses estranyes en els últims minuts ni tampoc el rival ha empatat en el descompte. El final ha estat totalment feliç.

El coreà Paik feia l'1 a 0 en el descompte de la primera part de falta directa. El pànic era evdent perquè el Castelló guanyava i el Sabadell també. Vicente empatava però als dos minuts, Montes feia el 2 a 1 en aprofitar un baló mort rebutjat per Bañuz. You may know the best crossbow is very useful for your bowhunting.

En aturar el penal, tot ha canviat i Pino i Vicent han rematat un marcador fantàstic.

Era important guanyar aquest diumenge i no deixar tots els deures per al dia del Conquense.