L’Alcoyano guanya al Rayo Ibense i acumula tres victòries en tres partits

Partit UD Rayo Ibense vs CD Alcoyano. Foto: Silvia Calatayud
  • Els gols han sigut de Raül G.R i d'Alcaina.
  • Tercera victòria del Deportivo (Muro, Olleria e Ibense)

El Deportivo Alcoyano guanya el seu tercer partit de pretemporada davant el UD Rayo Ibense amb un resultat final de 0-2, gols marcats per Raül G.R i l'imparable Alcaina.

El Camp de Francisco Vilaplana Mariel, estadi del Rayo Ibense, ha acollit el tercer partit de pretemporada de l'equip blanc-i-blau.

El partit ha començat per parts iguals per a tots dos equips i sense cap jugada a destacar fins al minut 34, quan l’Ibense ha tingut una oportunitat que finalment ha acabat fora de porteria.

La primera part ha acabat amb un gol de Raül G.R en el minut 40’ que ha posat el marcador a 0-1 a favor de l’Alcoyano.

Després del descans, Parres ha volgut donar-li minuts en el camp als nous fitxatges i l'onze titular ha canviat. Entre altres, han eixit al camp Fran Miranda com a capità i Alcaina per a demostrar de nou les seues habilitats de davanter amb un gol en el minut 48. El nou fitxatge va aconseguir en la passada trobada un hat-trick i la seua ratxa no cessa.El Rayo Ibense ha apretat en aquesta segona part, però finalment no ha aconseguit encertar en cap tir.

Primera part Ibense-Alcoyano

L'onze titular de l'Alcoyano ha sigut aquest: Bañuz, Álvaro Vega, Raúl, J.A Soler, Raül G.R, Agüero, Pablo Carbonell, Imanol, Montava, Rubio i Jorge Pastor.

Amb aquesta victòria l’Alcoyano acumula tres victòries en tres trobades. El primer a Muro (0-4), el segon a l'Olleria (0-3) i el tercer contra el Ibense (0-2), tres partits que han servit de calfament per a jugar aquest pròxim dissabte 6 d'agost el primer partit oficial de la temporada: el de la Copa Federació contra el Atzeneta.