L'Alcoyano perd en Múrcia (1-0)

Foto del Reial Múrcia
  • Pràcticament tota la primera part, l'Alcoyano ha jugat a ser Japó en l'últim tram del 2 a 1 de dijous passat a Qatar. Defensa numantina i màxima concentració.
  • A la fi, bona imatge de l'Alcoyano, que ha mort en l'àrea del Múrcia amb Bañuz de davanter centre al remat d'un córner.
  • L'Alcoyano rep el filial de l'Athlècitc club dijous a les 18 hores.

Al Deportivo li han pogut caure un cabàs de gols en terres murcianes, però també ha pogut empatar Agüero en el descompte. Un gol de l'exalcoianista Dani Vega en el 45 ha desnivellat un partit molt viu i on el Múrcia ha desbordat els blanc i blaus sobretot en la primera part. L'Alcoyano és ara sèptim amb 21 punts i afronta una setmana amb dos partits: Athlètic Club B i Intercity.

Bona actitud alcoianista en els darrers minuts, perquè el Deportivo no s'ha donat per vençut i tot i la superioritat del Múrcia, ha esperat les seues oportunitats per a almenys empatar l'encontre. Agüero ho ha pogut aconseguir, però el porter local ha fet molt bé la poca faena que ha tingut.

El Múrcia ha botat al seu estadi com un autèntic vendaval i convençut d'avançar-se l'abans possible. La pressió era brutal, amb un 'juvenil' anomenat Pedro León intractable per banda dreta i amb Loren en pla estrella. Un vell conegut alcoianista, Dani Vega, semblava especialment motivat. L'autor de l'únic gol al Reial Madrid en Copa la temporada passada ha estat un malson per als defenses alcoianistes.

Aquesta vesprada, Bañuz sí que ha estat un porter determinant, i ha tret almenys dues mans miraculoses en la primera mitja hora. La primera en el 12 en un baló ajustat al pal dret, i sobretot en el 18, quan Loren, a soles, en rebre una assistència espectacular de Pedro León des de línia de fons, llançava a plaer perquè el porter alcoianista l'aturara.

Pràcticament tota la primera part, l'Alcoyano ha jugat a ser Japó en l'últim tram del 2 a 1 de dijous passat a Qatar. Defensa numantina i màxima concentració. Fins que en el 45, Koke Saiz es fa amb el baló en la rereguarda alcoiana i progressa fins al mig del camp. De sobte, s'atura i cedeix la pilota perquè Dani Vega, després de col·locar-se-la, l'elevara sobre Bañuz, aquesta vegada avançat. Era l'1 a 0. Merescut per als murcians.

Segona part

El primer remat a porta del Deportivo ha arribat en el 4 de la segona part, quan Fran Miranda, que ha vist la cinquena targeta, rematava de cap fora una treta de cantonada.

L'Alcoyano s'ha estirat una mica buscant espais oberts, però el Múrcia no ha fet cap pas arrere. L'acció de Miranda l'ha respost Pablo estavellant un baló en el pal dret d'un Bañuz totalment vençut.

El porter d'Elx ha tret una mà màgica en el 56 quan Dani Vega, sense oposició, s'ha plantat a la carrera davant d'ell. Gran Bañuz.

Loren ho intentava una altra vegada per als murcians amb resultat ja habitual en la vesprada.nit. El baló, al pal.

En l'últim quart d'hora el patró s'ha repetit fins al final. L'Alcoyano ha intentat acostar-se a la porta murciana ofegant-se abans de l'última passada i el Múrcia trenava jugades amb molt de perill que acabaven en treta de porteria per a Bañuz. Fum de canyot.

Agüero ha tinguut la millor en el 90, però el seu dispar des de bnda esquerra l'ha tret el porter local.

Dijous 8 de desmbre, el filial de l'Athlètic Club en El Collao a les 18 hores. I el cap de setmana següent visitarà el camp de Villafranqueza d'Alacant per a medir-se a l'Intercity.

Pel Deportivo han jugat: Bañuz, Vega, Raül, Lillo, Varela, Armental, Fran Miranda, Juanan, Koke, Rubio i Alcaina.

Han participat també Agüero, Primi, Conejero i Pedro Sánchez.