L’Alcoyano aconsegueix un punt de La Nucia en un partit avorrit (1-1)

Juanan ha sigut el golejador per a l'Alcoyano / Yeray Marzá

El gol de La Nucia l'ha fet Primi en pròpia meta.

El Deportivo se situa en l’onzena posició amb 24 punts, a 3 del descens i 4 de l'ascens.

El derbi provincial ha finalitzat amb empat a 1. El primer gol ha sigut obra de Juanan en els primers minuts, mentre que el de La Nucia l’ha marcat Primi en pròpia. Amb el punt aconseguit, els de Parras se situen en l’onzena posició a 4 punts de l’ascens i a 3 del descens.

El partit ha començat molt bé per a l’Alcoyano tant per joc com per resultats davant La NuciaJuanan ha sorprés tothom en una jugada assajada a baló parat en el minut 6. Amb un toc molt sutil, ha aconseguit marcar el 0-1. L’Alcoyano hoa ha continuat intentat i Alcaina ha pogut fer el segon en un mà a mà que no ha pogut finalitzar en el minut 13.

A partir d’ací, La Nucia ha despertat i ha gaudit d’ocasions clares, sobretot, a baló parat. El gol dels locals ha sigut en pròpia porta, ja que Primi no ha estat encertat i ha clavat el baló en la porteria de Bañuz. Abans del gol, l’equip de l’ex alcoianista, Mariano Sanz, ha tingut una bona ocasió amb un tir des d’uns 25 metres que Bañuz ha aconseguit parar.

La segona part no passarà a la història del futbol, en la qual ha dominat l’avorriment per part dels dos equips. Si algú ha merescut el gol ha sigut La Nucia, ja que l’Alcoyano no aconseguia encadenar 4 passades seguides.

Abans de finalitzar la primera volta de la lliga davant el filial de l’Osasuna, el Deportivo se situa en l’onzena posició amb 24 punts.

L’Alcoyano ha jugat amb Bañuz, Primi, Álvaro Vega, Fran Miranda, Soler, Juanan (Imanol), Agüero (Rubio), Moyita (R. González), Lillo, Armental (Varela) i Alcaina.