El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Alcoyano aconsegueix la tercera victòria consecutiva davant un bon At. Saguntino (1-0)

Juli ja ha debutat.

L’Alcoyano continua pel camí de la victòria. Segon partit amb la porteria a 0. El gol ha arribat en la segona part, obra de Navarro. Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria a Camilo Sesto. De moment, 9 punts de 9 possibles en una categoria complicada. A més, Juli ja ha debutat amb la samarreta blanc i blava. ARAMULTIMÈDIA ofereix l'únic resum en vídeo d'aquest Alcoyano - At. Saguntino

El partit ha començat amb una molt bona ocasió de Marc Cosme que quasi fa el 0-1 al marcador. A partir d’aquesta arribada, el Deportivo ha sabut reaccionar i ha portat el protagonisme del partit. El perill de l’equip de Vicente Parras ha arribat principalment per banda dreta, aprofitant la velocitat de Ruba. També destacar el bon posicionament de Óscar Díaz, col·locant-se per darrere del mig defensiu del Saguntino, creant així jugades perilloses.

En la segona part, l’Alcoyano ha continuat amb la mateixa intensitat. Pau Franch ha tingut dues bones ocasions per posar al Deportivo per davant del marcador, però el gol no ha arribat fins al minut 13, gràcies a una gran jugada per banda dreta de Ruba, que ha culminat el capità Navarro. Amb aquest gol els de Vicente Parras s’ha replegat i el conjunt de Beni Espinosa ha gaudit de les millors oportunitats. Finalment, els 3 punts s’han quedat en casa.

També cal destacar l’ovació que s’ha endut Juli, quan ha entrat al minut 19 de la segona part.