L’Alcoyano empata a 3 amb l’Athletic B en un partit boig

Alcoyano - Athlètic / CDA

Moyita, Juanan i Soler han fet els gols de l'Alcoyano

El Deportivo Alcoyano ha passat per totes les fases. Ha començat perdent, ha remuntat i ha acabat empatant. La nota negativa ha sigut la passivitat de la defensa al final del partit i la part positiva és que l’equip ha remuntat un 0-2 advers.

Al minut 30, l’Alcoyano ja perdia per 0-2 de forma injusta amb gols d’Adu, un vertader mal de cap per al conjunt blanc-i-blau. La mitja part ha acabat amb empat a 2 gràcies a l’espenta de l’equip i de l’afició. Els primers dos gols blanc i blaus han sigut de Moyita i Juanan.

A la represa, el Deportivo ha manat en el joc i el tercer gol ha arribat amb fortuna, obra de Soler en el minut 68. Quan tot pareixia a favor dels de Parras, el partit encara s’ha posat millor amb l’expulsió d’Egiluz en el 85. Quan ja tothom començava a anar-se’n a casa, el filial bilbaí ha empatat a 3 en el 95 amb gol de Rego. Raul ha tingut una bona oportunitat que la defensa de l'Athlètic ha tret de la mteia línia de gol.

El pròxim partit de l’Alcoyano serà davant el tot poderós Intercity de Sant Joan que no passa pel seu millor moment. El partit serà a terres alacantines el diumenge 11 de desembre a les 19 h.