L'Alcoyano es clava en promoció de descens després de caure golejat a Terol (4-1)

Teruel - Alcoyano / Footters

Per primera vegada, el Deportivo Alcoyano ocupa posicions de promoció de descens a falta de 12 jornades per finalitzar la lliga. Els d'Alcoi ha eixit golejat de la Pinilla per 4-1. El gol del Deportivo ha arribat baló parat i l'ha marcat Navarro després d'una errada defensiva.

No es recorda una primera part amb tants gols en un partit del CD Alcoyano. El conjunt aragonés ha dominat el primer temps. El primer gol ha sigut de Dieste després d'una passada de la mort. Bañuz ha sabut de les intencions del davanter, però no ha aconseguit parar el baló. L'Alcoyano ha estat grogui després del gol i ha patit algunes ocasions en contra. Dos minuts més tard, el Terol ha pogut marcar el segon gol, però Bañuz ha aconseguit fer-se en la pilota després que els aragonesos eixiren a la contra.

El Terol ha continuat amb el domini i ha llançat un baló que ha eixit molt prop de la creueta. Els nervis han estat presents en el Deportivo durant eixos minuts i com a conseqüència ha arribat el segon gol del Terol. La jugada ha tingut pol.lèmica, ja que el trio arbitral ha tingut molts dubtes per donar el gol com a vàlid. Finalment, en el minut 31 el Deportivo Alcoyano ja perdia per 2-0 al Camp de Pinilla.

Quan els jugadors ja pensaven en anar a vestidors, en el minut 41 ha arribat el primer gol a baló parat del Deportivo en tota la temporada. Vicente ha llançat la falta i després d'una errada defensiva del Terol, Navarro ha aprofitat per a marcar el 2-1. Amb aquest resultat s'ha acabat els primers 45 minuts.

Els segons 45 minuts han servit perquè el Terol ampliara la seua diferència en el marcador. En dos contraatacs perfectes el Terol ha aconseguit el definitiu 4-1. Els gols han arribat en el minut 63 i en el 90 de partit.

El Deportivo, Ontinyent i Conquense han format un triple empat amb 29 punts, però per golaverage són els de Vicente Mir els que ocupen posicions de Play-out. El pròxim partit de l'Alcoyano serà a El Collao davant el Cornellà el pròxim diumenge 3 de febrer a les 17 h. ÀNIMS A TOTA L'AFICIÒ BLANC I BLAVA!