El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Alcoyano estrena categoria amb gol en el 91 davant el Betis B (1-0)

Cal destacar que Jona i Dani Vega, els protagonistes del gol, havien eixit des de la banqueta feia menys de 10 minuts.

Per la mínima, de penal i en el 91. Així ha sigut el desenllaç del partit de l’Alcoyano davant el filial del Betis. El solitari gol de Jona ha sigut suficient per a que El Collao complisca els primers 100 anys acompanyats de la seua afició.

En moltes fases del partit, Alcoyano i Betis han igualat forces, encara que les ocasions les ha posat el Deportivo. Els de Vicente Parras hagueren pogut posar-se per davant en el marcador abans gràcies a un gol de Juli, que finalment ha anul·lat el linier per rigorós fora de joc.

El gol ha arribat després d’un penal comés sobre Dani Vega. Els jugadors sevillans han protestat molt aquesta acció, però Jona des dels 11 metres ha posat el definitiu 1-0 en el minut 91. El Collao ha embogit i l’afició s’ha emportat una més que merescuda alegria. Cal destacar que Jona i Dani Vega havien eixit des de la banqueta feia menys de 10 minuts. ARAMULTIMÈDIA ofereix un resum en vídeo de les millors jugades del partit i del descobriment de la placa commemorativa del centenari del 'Campo del Collao'.

L’Alcoyano ha jugat d’inici amb José Juan, Pablo Carbonell, Raul, Lillo, Blanco, Fran Miranda, Imanol, Ángel, Andy, Mourad i Ángel Sánchez. També han eixit posteriorment des de la banqueta Javi García, Juli, Jona i Dani Vega.