L'Alcoyano guanya al camp de l'invicte Eivissa amb gol d'Ángel

• El primer equip en guanyar a l'Eivissa
  • Ángel ha fet el gol de la victòria al minut 89.

Ha hagut de ser l'Alcoyano el primer equip que guanyara a l'Eivisa en tota la temporada. El partit ha sigut prou igualat de principi a fi, però un tir de fora de l'àrea d'Ángel ha sigut suficient per a posar el definitiu 1-0.

La connexió Juli - Ángel han permés l'Alcoyano endur-se el 3 punts de Ses Illes. Un gol en el 80 des de fora de l'àrea del jugador alacantí han sorprés l'Eivissa. L'invicte Eivissa ha posat més perill en la primera part sobretot en les botes de Javi Lara i de Rodado. Al minut 24, l'Eivissa ha pogut quedar-se amb un home menys.

L'invicte Eivissa ha posat més perill en la primera part sobretot en les botes de Javi Lara i de Rodado. Al minut 24, Pardo ha pogut ser expulsat després de pegar amb el colze a Mourad, però no ha dictaminat així el col·legiat. En el minut 37, Juanan, a soles ha errat una ocasió clara. Un parell de grans actuacions de José Juan han fet que al descans s'arribe en 0-0.

El vent ha condicionat els 90 minuts. L'Eivissa, com a local, ha dominat els primers minuts de la segona part. Davó, al 52, ha estat a punt de fer l'1-0.

Lluny de desmoralitzar-se, l'Alcoyano ha estat donant-ho tot i la recompensa ha arribat en forma de gol al minut 80. L'Alcoyano està molt a prop de la PRO i podria consolidar la seua candidatura la setmana vinent, quan rebrà el Vila-rerl B.

Amb aquest resultat, l'Alcoyano se situa amb 22 punts en segona posició i supera l'Hèrcules. La següent jornada serà a El Collao davant el Vila-Real B.

L'Alcoyano ha eixit d'inici amb José Juan en porteria, Primi (Solbes), Raul, Pablo Carbonell, Jordán, Jony (Diakité), Ángel, Juanan, Rubio (Juli), Mourad i Jona (Raillo)