L’Alcoyano guanya al filial del Sevilla amb patiment innecesari (1-3)

El Sevilla encara no havia marcat un gol abans del partit davant l’Alcoyano.

El Deportivo encara no ha perdut en els primers 4 partits.

El Deportivo Alcoyano no coneix la derrota encara a la recentment estrenada Primera RFEF. Els dos primers gols de l’Alcoyano els ha marcat Jona i el de la sentència d’Ángel Sánchez. Aquests han possibilitat el definitiu 1-3 davant el Sevilla Atlético.

El partit ha començat de la millor manera possible per al Deportivo. L’àrbitre no ha dubtat en xiular un penal sobre Dani Vega al minut 4. Jona ha sigut l’encarregat d’executar la pena màxima i ha fet el primer per als de Parras. L’Alcoyano ho ha continuat intentant i Jona ha tingut una molt bona ocasió que ha rebutjat el porter sevillista.

Els hòmens de dalt del Deportivo han estat espectaculars durant la primera part, sobretot, Mourad, Dani Vega i Jona. En el 30 ha arribat el segon gol del Deportivo que l’han marcat entre Jona i Mourad amb una jugada embolicada. Els pocs aficionats que s’han desplaçat a terres andaluses també l’han celebrat amb efusivitat.

L’Alcoyano ha continuat dominant, però aquest control s’ha detingut de colp amb el primer gol de Juanmi per al filial del Sevilla. Ha sigut en el minut 37 després d’una treta de cantó. El millor moment de tota la temporada del Sevilla Atlético l’ha tingut contra l’Alcoyano després del gol i els de Parras només volien anar al vestidor per recuperar forces. Finalment ha acabat la primera part amb superioritat en el marcador per al Deportivo.

Ja a la segona part, el domini blanc i blau de la primera part ha desaparegut i el Sevilla ha posat en perill la porteria de José Juan, sobretot, a baló parat. Una de les més clares per a l’Alcoyano ha sigut obra de Carlos Blanco que, de cap, ha enviat el baló fora per poc. El gol de la sentencia ha arribat des de les cames d’Ángel Sánchez després d’una errada defensiva dels andalusos. El festival de gols haguera pogut augmentar, però els jugadors del Deportivo no han encertat.

Després de la victoria a Sevilla, l’Alcoyano se situa amb 8 punts en la part alta de la taula classificatòria. El pròxim partit tornarà a ser lluny d’El Collao, concretament davant el Nàstic el divendres 24 de setembre a les 19 h.

L’Alcoyano ha jugat d’inici amb José Juan en portería, Pablo Carbonell (Ángel López), Lillo, Raul, Carlos Blanco, Fran Miranda, Imanol, Dani Vega (Antón), Andy (Juli), Jona (Javi García) i Mourad (Ángel Sánchez).