L’Alcoyano guanya per la mínima davant el Recambios Colon en el debut en Tercera a El Collao (1-0)

L'Alcoyano, superior durant tot el partit i just guanyador

El Deportivo compleix davant l’afició i aconsegueix els 3 punts en un partit de poques ocasions per part dels dos equips. El gol arribaria a la segona part obra de Pau Franch. Els jugadors visitants han reclamat penal per possibles mans, però l'àrbitre (que estava a escassos metres) no ha vist res. ARAMULTIMÈDIA ofereix l'únic resum en vídeo d'aquest Alcoyano 1-0 Recambios Colón.

L’equip de Vicente Parras ha dut el pes del partit, però sense crear grans problemes a la defensa visitant. El bon posicionament al camp del Recambios Colón ha dificultat que el Deportivo arribara en perill a l’àrea contrària. Les poques ocasions de la primera part han arribat per banda dreta, gràcies a bones accions de Ruba.

En la segona part s’ha pogut veure el mateix guió de partit. El Recambios Colón aguantava el resultat i esperava alguna oportunitat de gol per posar la sorpresa al marcador.Finalmet, al minut 56 ha arribat el gol del Deportivo, gràcies a una bona acció dins l’àrea de Pau Franch, que acabaria tocant en un defensor del Recambios i entrava així dins la porteria. Oficialment i sgons l'acta de l'àrbitre, ha sigut gol en pròpia meta.

A l'inici del partit, Manuel Serrano, soci més veterà del Deportivo, ha fet la treta d'honor. Altre aspecte positiu és el debut de Jorge Moltó amb la samarreta del Deportivo en partit oficial. En la tercera jornada, l'Alcoyano tornarà a jugar a casa. Ho farà davant l'Atlètic Saguntino el diumenge 8 de setembre a les 19:30 h.

ALINEACIONS

CD ALCOYANO: José Juan, Ruba (Moltó), Raul, Rubén Garcés, Pablo Carbonell (Navarro), Jony, Diakité, Acevedo (Devesa), Fran Machado, Óscar Díaz, Pau Franch.

RECAMBIOS COLÓN: Joan, Ballester, Cano, Jordan, Faus, Juanra, Victor, Castander, Primo, Emilio, Dani