L’Alcoyano juga un dels millors partits de la temporada i aconsegueix un empat davant el filial de la Real (1-1)

L'Alcoyano, a 6 punts de la promoció d’ascens i a 4 del descens.

El Deportivo Alcoyano només ha aconseguit un punt davant el filial de la Real Societat. La mala sort ha fet que la pilota no entrara, sobretot a la segona part. Els de Parras han fet més mèrits per guanyar, però el gol d’Armental només ha servit per a igualar el gol olímpic marcat pels de Zubieta.

Matí calorós a El Collao on el joc del Deportivo encara ha fet augmentar més la temperatura. El matx ha començat malament per al Deportivo, ja que Bañuz ha encaixat un gol olímpic on, potser, ha pogut fer alguna cosa més. La qualitat dels de San Sebastián i l’ajuda de l’àrbitre a la primera part han deixat tocat l’Alcoyano. Les ocasions del Deportivo a la primera part han arribat sobretot a baló parat.

En la segona meitat, el Deportivo ha fet una de les millors segones parts de tota la lliga. El treball ha tingut recompensa i Armental, de cap, ha posat l’1 a 1 en el minut 54. A partir d’ací, equip i afició han intentat fer el segon, però la sort no ha estat del costat de l’Alcoyano. En el descompte, Liberto ha tingut una ocasió claríssima en la que ha xutat, però el porter Marrero ha evitat la victòria blanc-i-blava.

Encara que injustament, el Deportivo no guanya a El Collao des de novembre i ara toca jugar al complicat camp del Barça B, el luxós Johan Cruyff. El partit será el dissabte 25 de febrer a les 19 h. Amb aquest resultat, els de Vicente Parras es queden a 6 punts de la promoció d’ascens i a 4 del descens.