L’Alcoyano lluita a Linares i aconsegueix un bon empat amb gol de Juli (1-1)

El Linares ha acabat demanant l'hora

El Deportivo ha aconseguit un valuós punt a Linarejos en el primer desplaçament de la temporada. Primer han marcat els andalusos i Juli ha marcat en el minut 86. Els locals han acabat demanat l’hora.

En la primera part l’Alcoyano ha sigut superior, però no ha sabut materialitzar-les en gols. L’afició de Linarejos ha condicionat algunes decisions arbitrals, però a l’Alcoyano no li ha afectat en el seu debut en la categoria com a visitant.

En els minuts finals de la primera part, Andy Escudero i Ángel Sánchez han tingut les millors ocasions. El Linares ha tingut la millor ocasió en l’últim minut de la primera part a baló parat, però la pilota ha eixit fora per poc.

Una de les ocasions més clares a la segona part ha sigut una rematada de Mourad a la treta de cantó, però la rematada ha anat fluixa i molt centrada. El Linares ha marcat al minut 70 a la treta d’un cantó. Guerrero ha rematat i José Juan ha aconseguit tocar la pilota però no l’ha pogut detindre. L’Alcoyano ho ha seguit intentant i Dani Vega ha estavellat un baló al pal després d’una jugada individual en el minut 80. Quan ningú ho esperava, Juli ha enganyat a Nauzet i ha marcat el definitiu 1-1. Un gol amb el qual han embogit els valents aficionats del Deportivo. El partit encara ha tingut més emoció quan en l’última jugada, el Linares ha estavellat un baló al travesser.

Amb 4 punts en 2 partits, l’Alcoyano jugarà la tercera jornada a El Collao será contra Sabadell el dissabte 11 de setembre a les 19 h.

L’Alcoyano ha jugat d’inici amb José Juan en portería, Pablo Carbonell, Lillo (Jona), Primi (Dani Vega), Raul González, Blanco, Fran Miranda, Imanol (Juli), Andy Escuedro (Toni Abad), Ángel Sánchez (Javi García) i Mourad.