L'Alcoyano no pot amb un Vila-Real B superior (3-0)

La 'marató' de partits de l'Alcoyano finalitzarà aquest diumenge 29 de novembre a La Nucía, si la Covid-19 ho permet.

No ha hagut més història. El Vila-Real B ha sigut superior al Deportivo Alcoyano en els 90 minuts per equip i per qualitat individual. La 'pegada' del filial groguet ha sigut letal i la defensa només ha pogut parar als castellonencs amb faltes. Un gol d'Ahn i 2 de Millán han sigut suficients perquè l'Alcoyano perdera.

Al minut 17 ja s'han posat complicades les coses per al Deportivo. Ahn ha afusellat José Juan i el primer ha caigut del costat del Vila-Real B. L'Alcoyano ho ha intentat i Juli ha tingut una ocasió sense perill al minut 27, però seria de els poques oportunitats que han tingut els alcoians. Millán ha fet el segon gol per al Vila-Real B i el Deportivo ja ho ha tingut molt complicat.

La segona part ha sigut similar a la primera i la sentència per part dels groguets ha arribat amb el segon gol de Millán al minut 62, que ha suposat el 3-0. Pocs minuts abans de finalitzar el partit, Primi ha estat expulsat per segona groga i no podrà jugar davant La Nucia al Camilo Cano.

La càrrega de partits s'ha notat en aquest matx a Vila-Real. L'Alcoyano tindrà molts pocs dies per descansar i jugarà a La Nucia aquest diumenge 29 de novembre a les 17:30 h. Ambdós equips tenen els mateixos punts i serà molt important guanyar per allunyar-se dels llocs de descens.

L'Alcoyano ha jugat d'inici amb José Juan, Primi (expulsat), Raul González, Jony, Juli, Juanan, Raillo, Jordan, Pablo Carbonell, Ángel i Diakité. També han jugat Rubio, Mourad, Ramón, Solbes i Camacho