L’Alcoyano passa de ronda en la Copa del Rei després de golejar a Badajoz (0-3)

Twitter CDA

Murad, Jona i Ángel López han sigut els golejadors

A l’Alcoyano li ix bé absolutament tot en aquesta temporada. La Copa del Rei també se li dona bé i ha guanyat amb poc patiment a Badajoz per 0 a 3. Els gols han sigut de Mourad a l’inici del partit, de Jona de penal i d'Àngel López a les acaballes del partit.

El partit no ha pogut començar millor per al Deportivo Alcoyano amb un gol de Mourad després d’un corner. La primera part ha estat molt igualada, però sense ocasions clares. Els primers 45 minuts han acabat amb avantatge per als de Vicente Parras.

El Badajoz en la segona part ha eixit amb més força, però la realitat és que en tot el partit no ha disparat entre els tres Pals. En els minuts finals, l’àrbitre ha assenyalat un rigorós penal a favor de l’Alcoyano. Jona s’ha encarregat de posar el definitiu 0-2. El Badajoz s’ha quedat amb un jugador menys en el 85 per l’expulsió d’Isi. El gol de la sentència ha arribat en el minut 86 d’Àngel López després d’una errada defensiva.

L’Alcoyano ha jugat amb José Juan en portería, Lillo, Primi, Raúl, Ángel López, Imanol, Juanan, Antón, Javi García i Mourad. També han jugat Dani Vega, Pablo Carbonell, Fran Miranda, Jona i Carlos Blanco.