L’Alcoyano suma un empat davant el Sabadell gràcies a El Collao i Ángel Sánchez

Els e Vicente Parras encara no han perdut en la primera RFEF

El Deportivo continua sense perdre a la nova Primera RFEF. Ha sumat un empat molt treballat davant el Sabadell en un dels clàssics del futbol espanyol. El Sabadell s’ha avançat després d’una errada infantil de la defensa, però Ángel Sánchez ha posat el definitiu 1-1 en la segona part. ARAMULTIMÈDIA ofereix un resum amb les millors imatges de l’Alcoyano 1-1 Sabadell.

El partit ha començat malament per al Deportivo. A baló parat, Caballo ha fet el primer gol amb un tir llunyà que s’ha colat en la porteria de José Juan. Tocava remar i l’afició s’ha bolcat amb l’equip.

Després del gol, el partit ha estat igualat al centre del camp, però les ocasions se succeïen a la porteria catalana. La igualada haguera pogut produir-se amb ocasions clares d’Ángel o Mourad.

Ja a la segona part i amb l’Alcoyano per baix en el marcador, els de Parras ho han continuat intentant. El gol de la igualada ha arribat en una jugada col·lectiva que ha finalitzat de cap Ángel ánchez.

L’Alcoyano volia més i a partir d’eixe moment el partit haguera pogut caure dels dos costats. El Sabadell ha estavellat un baló al pal i el revulsiu de Juli ha tingut una ocasió molt clara amb un tir creuat des de fora de l’àrea que se n'ha anat per ben poc.

L’Alcoyano suma 5 punts en 3 partits i jugarà la jornada següent a Sevilla, davant el filial del conjunt del Sánchez Pizjuan.

L’Alcoyano ha jugat d’inici amb José Juan en portería, Lillo, Blanco, Raúl, Carbonell, Fran Miranda, Imanol, Dani Vega, Ángel López, Mourad i Jona. També han jugat Primi, Juli, Ángel Sánchez, Andy Escudero i Javi García.