L'Amateur femení d'Ontinyent cau davant les líders i es complica la permanència

Les ontinyentines van caure davant les líders.
  • Amateur femení Ontinyent 2 - U.D Castellonense 4
  • El partit ha estat marcat per una incessant pluja

Davall una intensa pluja que no va cessar en tot el partit, a les 17.30 hores començava el partit entre l'Amateur femení Ontinyent i la U.D Castellonense als camps de la Puríssima de la capital de la Vall d'Albaida.

Només començar el partit, les rivals es van avançar al minut 5 al marcador amb un gol de Rosella, però les ontinyentines van reaccionar ràpidament i un minut després Júlia posava l'empat a 1 després de rematar un córner que havia posat Peri. Amb aquest gol les locals tornaven a entrar dins del partit amb ganes i motivació.

Al llarg de la primera part, les de Pau Calatayud han tingut diverses ocasions per posar-se per davant al marcador, ja que han estat tota l'estona generant perill, però a l'equip li faltava el remat final. Les rivals a penes han generat ocasions de gol i en una que han tingut perill, Carmen ha evitat el gol. I amb una última ocasió de Peri, ambdós equips se n'han anat al descans amb un 1-1 al marcador.

La segona part s'ha iniciat amb un canvi d'equipatge per part dels dos equips a causa de la incessant pluja que no ha parat de caure al llarg dels 90 minuts, que ha dificultat el joc al camp. A l'inici del mig temps, Lucía ha tingut a les seues botes l'oportunitat d'avançar les locals al marcador, però no ha acabat d'estar encertada al remat final. I al minut 56 ha arribat la jugada polèmica que ha condicionat el partit després que l'àrbitre concedirà un gol fantasma (de Judit) que les jugadores ontinyentines han protestat molt i què ha suposat l'1-2.

Davant aquest revés, l'Amateur femení ha seguit insistint de cara a la porteria i al minut 70 ha arribat l'empat a 2 quan Peri ha fet gol després d'una gran assistència de Carla. Però l'alegria de les locals ha durat poc, ja que dos minuts després el Castellonense s'ha tornat a posar per davant al marcador amb un gol de Rocío (2-3). Ara sí, aquest gol ha deixat les ontinyentines molt tocades i, tot i que han seguit buscant l'empat, un gol des del mig del camp de les rivals, al minut 96, ha acabat de sentenciar el partit amb el 2-4 a final.

Amb aquesta nova derrota, les d'Ontinyent veuen una setmana més com deixen escapar tres punts vitals per lluitar per la permanència. La setmana que ve viuran una nova final contra la U.D Yatova.

Alineació titular de l'Amateur Ontinyent: Carmen, Lidia, Nayala, Mireia, Carla.S, Peri, Aitana, Noa, Júlia, Lucía i Anahí. Han disputat uns minuts Gala, Ainhoa i Laia.

Onze titular U.D Castellonense: Maria, Sandra, Rosella, Beatriz, Paula, Alma, Inés, Clara, Judit, Iris i Rocío. També han jugat uns minuts Nora, Laura i Shakira.