L'Amateur femení d'Ontinyent desplegà un gran joc i golejà a la Font de la Figuera

Les ontinyentines van guanyar 12-1 a la Font de la Figuera. Autor: Club Deportivo Esport Base Ontinyent
  • Amateur Femení Ontinyent 12 - Font de la Figuera Club de Futbol 1
  • Les locals van demostrar un gran joc al terreny

Les locals van dominar tot l'encontre, desplegant un gran joc i mantenint durant gran part del partit la possessió del baló.

El divendres per la vesprada, a les 20.00 hores, l'Amateur Femení d'Ontinyent va jugar el tercer partit de la pretemporada contra la Font de la Figuera Club de Futbol, un partit en què es va veure la gran evolució que estan fent les ontinyentines durant les primeres setmanes de pretemporada.

Aquest partit era la tercera prova que feien les locals, ja que segueixen practicant i adaptant-se als nous canvis, amb el nou entrenador Pepe Pla i diverses incorporacions a l'equip. De moment, sembla que entre elles s'entenen molt bé, prova d'això fou la golejada de 12-1 a la Font de la Figuera.

Durant la primera part, les locals van eixir molt connectades al terreny de joc, i als primers vint minuts el marcador ja estava 5-0. Quan l'àrbitre va xiular el mig temps, el resultat ja era de 7-0, una primera part en les que les visitants només van arribar una vegada a la porteria local.

Ja a la segona part, les ontinyentines van eixir amb ganes de jugar, de tindre la pilota, de provar coses noves, i la tendència va seguir igual, amb un total domini per la seua part. En aquests 45 minuts també es van veure molts gols, ja que el resultat final fou de 12-1.

Amb aquest tercer encontre, les de Pepe Pla segueixen amb la tònica de fer una gran pretemporada, on es comença a veure que totes les peces comencen a encaixar.