L'Amateur femení d'Ontinyent empata front al Ciutat de Xàtiva en un partit molt disputat

Les locals van dominar clarament la segona part de l'encontre.
  • Amateur femení Ontinyent 1 - Ciutat de Xàtiva 1
  • Les locals van dominar l'encontre durant la segona part

Les de Pepe Pla van jugar als camps de la Puríssima a les 19.30 hores del dissabte front al Ciutat de Xàtiva, partit que va acabar en empat (1-1).

L'amateur femení d'Ontinyent segueix amb la pretemporada. Després de guanyar el primer partit fora de casa, arribava el torn de jugar en casa. La primera part de l'encontre va estar igualada, amb tots dos equips buscant mantenir el baló i el joc es va centrar al mig camp.

Les ocasions de gol per als dos equips arribaven a baló parat, i en una d'eixes les d'Ontinyent es van avançar al marcador. Les locals van posar l'1-0 al marcador després d'un córner que Sara va enviar al fons de la porteria, resultat amb el qual se'n van anar al mig temps.

A la segona part el partit va canviar de ritme, amb un clar domini de les locals. El joc de les de Pepe Pla era fluït i les ocasions arribaven soles, però el gol es resistia. I tot i que pareixia que les locals sumarien un gol més tard que prompte, una falta de compenetració entre la defensa local i la portera va ocasionar que les del Ciutat de Xàtiva posaren l'1-1?al marcador.

Malgrat aquest colp, les ontinyentines van seguir dominant el partit i generant ocasions de gol, però no acabaven d'estar encertades als últims metres del camp. I tot i que el partit va acabar amb empat, les sensacions generals van ser molt bones. Amb aquest ritme de treball i esforç, les d'Ontinyent van amb bon ritme de cara a la nova temporada, la qual tenen encara temps de seguir preparant.