L’Amateur Femení d’Ontinyent compleix al camp i aconsegueix la permanència en 1a Regional

L'equip jugarà una temporada més a Primera Regional.
  • Amateur Femení Ontinyent 3 - C.D Camporrobles 0

Les d’Ontinyent no han deixat escapar els tres punts que asseguraven la continuació de l'equip una temporada més a Primera Regional, en un partit que han disputat als camps de la Puríssima contra el C.D Camporrobles.

Només eixir al terreny de joc i durant el transcurs dels primers minuts, ja s’ha vist que les ontinyentines han eixit al camp amb ganes de victòria. I ha sigut al minut 17 quan ha arribat l’1-0, un gol que ha posat Laia després d’aprofitar un rebuig de Noa. I tot i que les rivals han intentat fer l’empat enviant un baló al pal, ràpidament les de Pau Calatayud han posat el 2-0, el qual ha eixit de les botes de Peri, després d’una gran jugada en velocitat de Lucia.

El final de la primera part ha seguit amb un domini absolut de les d’Ontinyent, les quals han tingut l’oportunitat d’anar-se’n al mig temps amb una victòria més amplia al marcador.

Immediatament al començar el mig temps, el Femení Ontinyent ha tingut l’ocasió d’ampliar el marcador, després d’una claríssima ocasió de Peri. Però les rivals també tenien ganes de capgirar el resultat i durant els 25 primers minuts de la segona part han tingut diverses ocasions de gol, però Carmen ha evitat que aquestes sumaren al marcador.

Per a la tranquil·litat de les locals, al minut 70 ha arribat el definitiu 3-0 de les locals, gol que ha sumat Laia de penal, el qual li l’havien fet a Peri. Aquest tercer gol ha posat calma al partit i les ontinyentines s’han emportat els tres punts que els asseguren que una temporada més estaran a Primera Regional.

Alineació Amateur Femení Ontinyent: Carmen, Anahí, Nayala, Gala, Mireia, Noa, Carla S., Lucía, Laia, Lidia i Peri. També han jugat uns minuts Aitana i Núria.

Alineació C.D Camporrobles: Sandra, Andrea, Almudena, Davinia, Vanesa, Estefania, Paula, Inma, Iris, Maria i Paula Ruiz. Han disputat uns minuts també Silvia i Alba.

Celebració de les futbolistes de l'Amateur per a la salvació aconseguida amb la curiositat de l'incendi del Barranc de la Puríssima al fons.