Entoncre entre l'Atlètic Cárcer i l'Amateur Femení Ontinyent. Autor: Club Deportivo Ontinyent
  • Atlético Cárcer 'A' 6 Amateur Femení Ontinyent 0
  • Les ontinyentines no van tindre sort de cara a la porteria

L'equip ontinyentí va perdre els 3 punts al terreny de joc i segueix amb la seua mala ratxa, en la qual acumula quatre derrotes consecutives.

Nova derrota per a l’equip Amateur Femení del Club Deportivo Ontinyent, que ha caigut 6-0 contra les líders del grup 2 de la 1ª Regional Valenta, el C.F Atlético Cárcer ‘A’. Les ontinyentines es van desplaçar fins al poliesportiu municipal Jose Sirera de Cárcer per a jugar un encontre vital per tal de mantenir-se allunyades de la zona de descens.

A les 19.15 hores l'àrbitre ha donat inici al partit i només als set minuts de joc ha arribat el primer gol del Cárcer després d’un contraatac que Paula ha definit amb una vaselina i ha posat l’1-0 al marcador. Davant d’aquest primer gol, l’equip de Pau Calatayud ha intentat plantar cara i ha generat una primera ocasió de gol.

Però al minut 26 ha arribat el segon gol de les locals després que Andrea haja convertit en gol una falta directa des de l’àrea lateral que ha entrat per l’escaire del segon pal. Durant els vint minuts finals de la primera part, les ontinyentines han estat pressionant alt i han tingut dues ocasions de gol més, una de Julia en una falta que ha passat rosant el travesser i una altra de Laura, però finalment els dos equips han anat al descans amb un 2-0 al marcador.

Ha estat a la segona part quan les locals han eixit amb moltes ganes i el resultat s’ha fet evident ràpidament, ja que en només deu minuts el marcador era de 4-0. El tercer gol ha arribat al minut 46, de nou una falta que Andrea ha transformat en el 3-0, i nou minuts després ha arribat el quart després d’una errada defensiva de les ontinyentines que ha aprofitat Gabriela per sumar el 4-0.

Al minut 65 el Cárcer, després d’un penal que Andrea ha transformat, ha fet el 5-0. Tot i aquest resultat, l’Amateur Femení Ontinyent ha seguit intentant fer un gol i el 5-1 ha estat a punt d’arribar de les botes d’Aitana després d’un rebot d’una falta.

Ja a punt de finalitzar el partit, una contra de les locals al minut 87 ha acabat en gol d'Andrea, qui ha fet un pòquer de gols, arribant així al 6-0 final. Amb aquest resultat les ontinyentines sumen una nova derrota consecutiva, una situació que obliga l’equip a començar a afinar la punteria de cara a la porteria si vol mantenir-se viu a la competició.

Alineació titular de l’Amateur Femení Ontinyent: Carmen, Lídia, Ana, Mireia, Carla. S, Laura, Àngela, Noa, Julia, Lucia i Anahí. També ha jugat uns minuts Aitana.

Alineació titular C.F Atlético Cárcer ‘A’: Tamara, Maria, Gabriela, Paula, Alba, Marta, Andrea, Lucía, Alexandra, Almudena i Sara. També han disputat uns minuts Núria, Athenea i Clara.