L’Amateur Femení Ontinyent comença la fase de Permanència amb una derrota

Peri ha tingut diverses ocasions de gol. Autor: Vicent Gandia
  • Amateur Femení Ontinyent 0 - Club Deportivo Alcoyano 2
  • Les ontinyentines han començat la fase de Permanència amb mal peu

Tot i el 0-2 del resultat, les ontinyentines han tingut diverses oportunitats d'igualar el marcador i, fins i tot, posar-se per davant.

Passades les 19.30 hores de la vesprada l’àrbitre donava inici al partit entre l’Amateur Femení Ontinyent i el Club Deportivo Alcoyano, el qual s’ha disputat als camps de la Puríssima de la capital de la Vall d’Albaida, amb el qual les ontinyentines començaven la fase de Permanència.

Només començar el partit, les jugadores ontinyentines han rebut una gerra d’aigua gelada quan al cap de 5 minuts de partit les d’Alcoi s’han avançat al marcador després que Iratxe fera el 0-1 de falta directa. Però tot i aquest gol matiner, les jugadores de Pau Calatayud no se n’han vingut avall i han seguit jugant amb ganes i motivació.

Durant els últims 25 minuts de la primera part, les ontinyentines han tingut diferents ocasions per empatar el partit. Primer amb una gran jugada de Noa per banda, qui no ha estat encertada de cara a porteria, i després de Peri, que ha estat a punt de fer gol amb un tir directe després que les rivals cometeren una sessió.

Ja a la segona part, les jugadores de l’Amateur Femení Ontinyent han mostrat un clar domini durant els primers 20 minuts, on també han tingut clares ocasions de gol, però les quals no han acabat d’eixir del tot bé. Malgrat el domini local, al minut 72 les d’Alcoi han sentenciat el partit amb el 0-2, el qual ha eixit de les botes de Marta. A pesar d’aquest revés, les jugadores de Pau Calatayud han continuat donant la cara i han disposat d’alguna ocasió més, com una doble de Peri al minut 88, però que, malauradament, no han pogut convertir en gol.

Aquesta primera derrota posa l’equip ontinyentí contra les cordes i haurà de millorar la punteria de cara a la porteria rival per poder encarrilar aquesta fase de permanència.

Alineació titular Amateur Femení: Carmen, Nayala, Júlia, Ángela, Anita, Mireia, Carla.S, Lídia, Noa, Peri i Lucía. També han disputat minuts Aitana, Gala i Anahí.

Alineació titular C.D Alcoyano ‘A’: Ainhoa, Judith, Iratxe, Arantxa, Júlia, Patricia, Verónica, Emma, Lara, Abril i Clara. Han jugat també uns minuts Andrea, Mireia, Marta, Irene i Isabella.