L’Amateur Femení Ontinyent es deixa tres punts al terreny de joc en un partit accidentat

Els serveis sanitaris han hagut d'intervindre al partit. Autor: Club Deportivo Ontinyent EB
  • Tercer partit consecutiu perdent de l'Amateur Femení Ontinyent
  • Els serveis sanitaris han hagut d'intervindre a l'encontre

Les ontinyentines, que sumen el tercer partit consecutiu amb una derrota, han tingut dos ocasions durant els primers minuts per a posar-se per davant al marcador

L’Amateur Femení del Club de Futbol Base Ontinyent s’ha tornat a deixar tres punts al terreny de joc en un encontre que ha disputat contra la Unió Deportiva Alzira ‘B’, rival directe en la classificació. L’equip ontinyentí ha perdut 2-4 en un partit que s’ha jugat aquesta vesprada de diumenge als camps de la Puríssima, en la capital de la Vall d’Albaida.

A les 17.00 hores l’àrbitre donava inici al partit, en el que els primers 25 minuts les ontinyentines han dominat el joc i han tingut dos clares ocasions de gol, una de Peri al 13' i altra de Lucía al 22'. No obstant això, al minut 28 les visitants s’han posat per davant al marcador amb un gol de Giner (0-1).

El conjunt local ha reaccionat ràpidament i deu minuts després unes mans de la portera de l’Alzira 'B' a uns 30 metres de la porteria s’han convertit en un golàs de falta, executada per Julia, qui ha posat l’empat al marcador (1-1), resultat que s’ha mantingut fins al descans.

Ja a la segona part les jugadores de Pau Calatayud han eixit amb ganes i mantenint un bon ritme de joc durant el primer quart, però un gol de l’Alzira al minut 59 (segon de Giner), ha tornat a posar per davant a les contrincants. Tot i les ganes de les ontinyentines per lluitar per aconseguir l’empat, al minut 69 ha arribat el tercer gol de les alzirenyes que ha posat l’1-3 (gol d’Anna).

Sense temps a reaccionar al tercer gol, als pocs minuts ha arribat el quart d’Inés Conejero per a posar el marcador 1-4 a favor de l’Alzira ‘B’. Quatre minuts després, al minut 80, Peri ha marcat de nou per a les ontinyentines (2-4), i semblava que el conjunt local podia entrar altra vegada en el partit. Desafortunadament, al minut 85 una jugadora de l’Alzira ‘B’ ha patit una lesió en la que se li ha desencaixat el muscle i el partit ha quedat aturat durant més de deu minuts fins a l’arribada dels serveis sanitaris, els quals han tret del terreny de joc a la jugadora lesionada.

Quan el partit s'ha représ, els dos equips ja estaven gelats i no ha donat temps per a cap reacció de les locals. Amb aquesta derrota l’Amateur Femení Ontinyent suma tres partits consecutius perdent i, perillosament, s’acosta a la zona de descens.

Alineació Ontinyent: Carmen, Ana, Mireia, Carla.S, Laura Perigüell, Aitana, Àngela, Noa, Julia, Lucía i Anahí. També han tingut minuts Gala, Lidia i Carla.N

Alineació Alzira: Berta, Inés, Alejandra, Maria del Carmen, Vega, Nadia, Maria, Marta. P, Ainoa, Maria.C i Anna. També han disputat d’uns minuts de joc Carolina i Maria. A.