L’Amateur Femení Ontinyent suma 3 punts vitals per seguir lluitant per la permanència

Les ontinyentines van sumar tres punts vitals. Autor: Depotivo Ontinyent
  • U.D Yátova 1 - Amateur Femení Ontinyent 4

A les 19.15 hores començava l’encontre entre el Unió Deportiva Yátova i l’Amateur Femení Ontinyent al camp municipal Fuente de la Salud de Yátova, un partit on tots dos equips es jugaven molt per continuar una temporada més a Primera Regional.

Tot i que les ontinyentines comptàvem amb la baixa important de la portera Carmen per lesió, la qual va ser substituïda per la davantera Aitana, les de Pau Calatayud eren conscients de la importància del partit i totes elles van eixir al terreny de joc amb motivació i amb ganes d’avançar-se al marcador. I davant els esforços i les ocasions generades va arribar el tan esperat gol de la pixixi Peri, al primer quart del partit, després d’una gran jugada entre ella i Lidia, posant així el 0-1 al marcador.

Amb aquest primer gol les d’Ontinyent van agafar més força encara i deu minuts després (minut 26) Noa va posar el 0-2 arran d’una assistència de Laia. Durant els vint minuts finals de la primera part el domini de les ontinyentines era més que evident, tant que van tindre diverses ocasions per sumar altre gol al marcador, com una ocasió de Peri que va acabar al pal.

Ja a la segona part, les locals van eixir motivades i disposades a capgirar al marcador, ja que els punts en joc eren fonamentals per a ambdós equips per a seguir lluitant per la permanència. Però tot i la pressió de valent i les diverses ocasions de les de Yàtova, les ontinyentines van saber mantenir el cos i al minut 74 Lucía va posar el 0-3 al marcador després de guanyar en velocitat a les defensores locals, un gol que donava un poc més de tranquil·litat.

De seguida, les locals van fer l’1-3, un gol que va eixir de les botes d’Andrea, però les de Pau Calatayud no van deixar ocasió perquè les locals somiaren amb un empat, ja que quatre minuts després (minut 85) va arribar la sentència final amb l’1-4 amb un gol de Lídia. Amb aquesta victòria les d’Ontinyent sumen tres punts vitals per a seguir lluitant per continuar una temporada més a 1a Regional.

Alineació titular femení Ontinyent: Aitana, Laia, Lídia, Nayala, Mireia, Carla.S, Peri, Noa, Júlia, Lucía i Anahí. Han jugat minuts també Nuria i Ángela.

Onze titular U.D Yátova: Concepción, Verónica, Sara, Lídia, Andrea, Carmen, Alba, Lydia, Irene, Ana María i Maria. També han disputat minuts Jennifer, Sara.G i Paula.