L’Amateur Femení Ontinyent tanca la primera fase amb una derrota

Les locals han perdut 1-3. Autora: Sonia Pla
  • Amateur Femení Ontinyent 1 - C.D Monte-Sión 'A' 3
  • A l'última jugada s'ha passat del 2-2 a l'1-3

Aquest diumenge, a les 12.00 hores, als camps de la Puríssima s’ha viscut l’enfrontament entre l’Amateur Femení Ontinyent i el C.D Monte-Sión ‘A’, partit que ha acabat 1-3 a favor de les de Torrent.

Les ontinyentines han iniciat el partit serioses i amb calma, conscients que s’enfrontaven contra un rival difícil, ja que el Monte-Sión ocupa la segona posició de la lliga. Durant els primers 30 minuts del partit, cap dels dos equips ha tingut ocasions de gol clares i ambdós han estat lluitant pel domini de la pilota.

Però dos jugades a baló parat, concretament dos córners, han avançat al marcador a les jugadores de Torrent, gols que han eixit de les botes de Mónica al minut 34 i al 40. Per tant, en poc més de cinc minuts les ontinyentines han patit un revés i se n’han anat al descans amb un resultat enganyós tenint en compte el transcurs de la primera part, on el joc ha estat molt igualat.

Al començament de la segona part, les de Pau Calatayud han eixit amb ganes de capgirar el resultat i han començat dominant el baló i el joc. I, a conseqüència d’aquest domini, ha arribat el gol per a les ontinyentines al minut 66, quan Peri ha posat l’1-2 al marcador.

Aquest gol ha donat més energia i confiança les ontinyentines, que han continuat manant sobre el terreny de joc i han tancat al Monte-Sión a la seua àrea durant la major part de la segona part. Als minuts 73 i 87 les d’Ontinyent han tingut l’ocasió d’igualar el marcador, fita que no desistien en aconseguir.

Però el gol per a les locals no arribava i ja al temps afegit, una desafortunada jugada en la que les ontinyentines han estat a punt de fer el 2-2 ha acabat en una contra que ha transformat Arancha i que ha suposat l’1-3 final. Amb aquesta derrota, l’Amateur Femení Ontinyent posa final a la primera fase de la lliga, el desenllaç de la qual no ha estat el desitjat. Ara toca seguir treballant perquè els resultats arriben.

Alineació titular de l’Amateur Femení Ontinyent: Carmen, Sara, Lídia, Ana, Mireia, Carla.S, Peri, Àngela, Noa, Julia i Lucia. També han disputat minuts Laia i Gala.

Alineació titular C.D Monte-Sión ‘A’: Nuria, Zaira, Jenny, Mónica, Alicia, Eva, Andrea, Sara, Maria Belén, Alba i Maria del Mar. Han tingut minuts també Maria Jesús, Elena i Arancha.