El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Atzeneta cau derrotat enfront del Torrent C.F. a l'últim partit de pretemporada

Els jugadors del Torrent C.F. defenen una falta de l'Atzeneta UE. Foto: Paula Jarque
  • Lios i Ekedi feren els gols del Torrent, mentre que Javi Llario retallà distància al final del partit
  • L'Atzeneta UE ja pensa en el seu primer partit de lliga enfront del Catarroja el 5 de setembre

El gol de Javi Llario al final de l'encontre no ha pogut impedir que els d'Abel Buades tanquen la preparació de la pròxima temporada a l'Estadi San Gregorio amb una derrota.

Després de cinc victòries i un empat, l'Atzeneta UE ha perdut l'invicte a l'últim partit de pretemporada. El conjunt 'taronja' ha tancat la preparació del curs 2021-2022 amb una derrota per 2 a 1 enfront del Torrent C.F., equip de la Tercera Divisió RFEF. Els gols de Lois i Ekedi donaren la victòria als locals davant un Atzeneta que retallà distàncies amb el tant de Javi Llario abans del final de l'encontre.

Els primers minuts de l'encontre foren determinants pel resultat final del partit, ja que els dos gols del Torrent arribaren abans del minut 20. Tot i que la primera ocasió la tingué Piquero per a l'Atzeneta, els locals obriren la llanda al minut 11 gràcies a un bon remat de Lois després d'una centrada de Christian Albert per la banda dreta.

Ekedi rematà soles a l'àrea petita per ampliar l'avantatge del Torrent després de rebre una passada des de la línia de fons de Gomis al minut 19. Als moments següents al segon gol local l'Atzeneta tingué algunes ocasions per retallar distàncies com una de Keita que acabà aturant el porter del Torrent.

A la segona part els dos equips menejaren la banqueta per donar entrada a jugadors que pogueren aportar energia a l'encontre. En canvi, ni els locals pogueren sentenciar ni els visitants aconseguiren empatar. L'entrenador del Torrent C.F., Ángel López, fou expulsat al minut 77 per protestar al jutge de línia. L'Atzeneta va reduir l'avantatge dels locals gràcies a un gol de Javi Llario just abans que l'àrbitre xiulara el final.

Els d'Abel Buades tanquen una pretemporada que ha deixat grans sensacions de joc tant a l'apartat ofensiu com defensiu, a pesar de la derrota final. Els de La Vall d'Albaida ja pensen en el seu debut a la Tercera Divisió RFEF, que serà el 4 de setembre davant el CD Acero.