L’Atzeneta passa a la història del futbol en eliminar el Saragossa en la Copa del Rei (2-1)

L'alineació de l'Atzeneta
  • Els valencians han estat capaços de sostindre l'atac final del Saragossa i ja estan en la segona fase de la Copa

Alegria històrica per a la parròquia atzenetenca, que acumula triomfs per a emmarcar en els últims anys. Aquest dimarts ha estat capaç d’eliminar -no sense dificultats el Reial Saragossa de Segona divisió. Brandon i Uclés han fet els dos gols dels valencians.

L’Atzeneta ha deixat bocabadat el món del futbol després de superar al Saragossa, de Segona divisió, per 2 gols a 1 en una nit història al Clariano.

Els Atzenetencs han portat la iniciativa i han estat capaços -recordem que és un equip de tercera federació- de sostindre els aragonesos, remuntant un 0 a 1 i tutejant-los.

Gran ambient a El Clariano i alegria incontrolable en xiular l’àrbitre la fi del partit al 6 d’afegit i amb el Saragossa bolcat en la porta valenciana.

S’ha avançat el Saragossa en el minut 20 de partit. Bona passada de Valera a Bermejo, que després d’entrar en l’àrea li la regala Mollejo per a avançar els manyos.

Semblava que el de Segona anava a menjar-se al de Tercera Federació, però als 3 minuts l’Atzeneta ha empatat sorprenent el públic congregat per segona vegada al veí estadi d’Ontinyent. I és que el partit es va suspendre en primera convocatòria per la pluja i el vent fa dues setmanes.

Empat i remuntada

Havien passat només tres minuts del gol del Saragossa quan una centrada des de la banda esquerra passava de llarg sobre la defensa visitant perquè Brandon anotara. Semblava increïble, els taronja havien empatat.

Però la cosa no acabaria ací. Al 69, ja a la segona meïtat, el porter Poussin errava amb estrèpit i el seu rebuig colpejava en Unclés, que estava pressionant-lo. Còmodament feia el 2 a 1. Impensable

Els últims 20 minuts han estat de pressió total del Saragossa i de resistència numantina per part de l’Atzeneta. Els aragonesos han pogut empatar en dues grans ocasions. Primer Azor, i després Mourinho en el descompte, han estat massa a prop. Però a la fi s’ha confirmat la gesta atzenetenca.

Els de la Vall d’Albaida estaran en la segona roda de la Copa del Rei.

Reial Saragossa: Poussin; Juan Sebastián (Mesa, 85), Lluís López, Mouriño, Luna; Toni Moya (Francho, 78), Vaquero (Jaume Grau, 67), Valera, Bermejo; Sergi Enrich (Azón, 67) i Mollejo (Vallejo, 78).

Atzeneta: Ferri; Ballester, Porcar, Giménez, Camps; Carrasco (Adrián, 77), Gorxa (Uclés, 67), Ramírez, Javi García (Gomis, 77); Brandon (Casti, 67) i Encada (Martí, 77).

Gols: 0-1, min. 20: Mollejo. 1-1, min. 23: Yarce. 2-1, min. 69: Uclés.